2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928679 بازدید | 42808 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو شكر عزيزم كه رفتي سونو و همه چي اوكي بود❤️❤️❤️خوش خبر باشي هميشه

ممنون گلم قرار نبود برم وقت داشتم برا دوشنبه ولی گفتم علایمم کم شده بود دیروز بعاز ظهرم یه لکه صورتی دیدم دیگه دیونه شدم زنگ زدم بیمارستان گفت بیا اصلا فکرشم نمیکردم سالم باشه خدارو هزازان بار شکر

گفت میزنه ولی زوده از هفته اینده شاید بشه شنید .

خداروشکر ..همینک قلبش تشکیل شده باشه ۸۰ درصد مشکلات پشت سر گزاشته شده...منم دو هفته دیگ میرم سونو بی صبرانه منتظرم😍🌹

خانوما التماس دعا دارم برای منم دعا کنید انشالله باردار بشم دوماه قرص لتروزول و آمپول زدم هنوز ک نتیجه نگرفتن دو ساله منتظرم

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
خانوما التماس دعا دارم برای منم دعا کنید انشالله باردار بشم دوماه قرص لتروزول و آمپول زدم هنوز ک نتی ...

عزیزم من دلم روشنه این ماه ایشالا نتیجه میگیری برای باردار شدنت صد تا صلوات فرستادم

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی