2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928607 بازدید | 42808 پست
واسه من باردوم بعده یک ساعت انداخت ولی باراول کامل منفی بود 

اگه بی بی چک استفاده کردی حتما صبح استفاده کن و بی بی چک خوب بگیر بعدشم عجله نکن چند روز یک بار امتحان کن خدا بزرگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا سونو دادی به این زودی؟وای منم نگرانم این بیبی ها الکی باشه

دیروز یه ذره لکه صورتی داشتم نگران شدم رفتم بیمارستان سونو کردن گفتن همه چی خوبه خداروشکر دکترم دوشنبه وقت داده بود .هفته ی هفت هستم ، 

دیروز یه ذره لکه صورتی داشتم نگران شدم رفتم بیمارستان سونو کردن گفتن همه چی خوبه خداروشکر دکترم دوشن ...

عزیزم یعنی فقط از بیبی ها مطمین بودی بارداری؟منم الان همه بیبی هام مثبته ولی میترسم برم ازمایش

عزیزم یعنی فقط از بیبی ها مطمین بودی بارداری؟منم الان همه بیبی هام مثبته ولی میترسم برم ازمایش

روزی سه تا میذارم🤪۵روز عقب انداختم ولی هی میگم حتما از کیسته که بیبی ها مثبت میشه

روزی سه تا میذارم🤪۵روز عقب انداختم ولی هی میگم حتما از کیسته که بیبی ها مثبت میشه

هیچ وقت کیست بی بی چکو مثبت نمیکنه من به محض اینکه مطمین شدم رفتم دکتر تایید کرد بتا نگرفت فقط ادرار دیشبم بخاطر مشکلم رفتم بیمارستان که قلبشم میزد 

چرا بترسی برو دکتر قشنک تحت نظر باش از سلامتی خودتو طرز قرار گرفتن بچه مطمین شو 

من این ماه دکتر گفت ۳ تا فولی خوب دارم و اماده اماده ام و این آمپول هم زدم بنظرت چقدر احتمالش هست ای ...

استرس نداشته باش فقط. میگیره خیالت راحت عزیزم😍😍امیدوار باش. بدون استرس

یک سال ونیمه ولی این ماه اولمه امپول hcgزدم چهارده سیکلم لتروزل هم ازپنجم پری خوردم شبی دوتا تاپنج ش ...

مثبته عزیزم . بارداری. چون منفی بوده و بعدی هاله داره مثبته. مبارکت باشه😘😘