2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928607 بازدید | 42808 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین هاله روز دوازده امپولمه دوروز پیش تست زدم کامل منفی بودامروزساعت یازده ونیم زدمنفی بودبعدیک ساع ...

اثر امپول میگن تا ۱۴روز میتونه باشه ولی هربدنی یه جوریه،من خودم دفعه قبل سه روز بهد تزریق بیبی منفی بود

ولی هاله بیبی چک میتونه بخاطر عفونا ادراری یا دفع پروتیینم باشه

عزیزم مال تو روز یازدهم حاله مشخصه من زدم کاملا منفی بود .تا اونم روز ۱۲ بعد از امپول زدم .چیکار کنم ...

عزیزم گفتم که برا بدن هرکی فرق میکنه اینکه منفی بوده خوبه ینی اثر امپول تموم شده بعداز این یه هاله هم انداخت درسته

عزیزم گفتم که برا بدن هرکی فرق میکنه اینکه منفی بوده خوبه ینی اثر امپول تموم شده بعداز این یه هاله ه ...

نمیدونم چیکار کنم .کمر درد دارم و خواهرم وقتی دید گفت لاغر شدم .یه هفته بود ندیده بود منو ساق پام هم درد میکنه خدا کنه باردار باشم

الات اینا بی بی چکن ؟مگه کیت تخمک گداری نیستن؟

اره گلم بی بی چکه ایرانی نیستن عزیزم اینقد استرس ندید به خودتون میشه نشدم ماه بعد ولی با دارو و امپول معمولا جواب میگیرید

نمیدونم چیکار کنم .کمر درد دارم و خواهرم وقتی دید گفت لاغر شدم .یه هفته بود ندیده بود منو ساق پام هم ...

کاملا راحت باش اینطوری فک کن نشدم ماه بعد بلاخره که میشه نمیتونه فرار کنه

چند وقته اقدام کردی؟تنبلی تخمدان داری؟چی مصرف کردی و چند دوره؟

یک سال ونیمه ولی این ماه اولمه امپول hcgزدم چهارده سیکلم لتروزل هم ازپنجم پری خوردم شبی دوتا تاپنج شب.سه روز مونده تاموعد دوروزپیش تست زدم منفی بودکامل امروز زدم بعده یک ساعت هاله افتاده دوازده روزازامپولم میگذره 

یک سال ونیمه ولی این ماه اولمه امپول hcgزدم چهارده سیکلم لتروزل هم ازپنجم پری خوردم شبی دوتا تاپنج ش ...

از موعدت گذشته؟

ببین ایشالا هست اگرم نبود حتما به زودی میشه این داروها خیلی عالین خارجیشو خوردی؟امپول چی؟