2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928607 بازدید | 42808 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برو سونو واژینال حتما. اگه یک درصد خارج رحمی باشه سریع سقط کنی که لوله رحمیتو از دست ندی. اگه دکت ...

دکترم بدون اینکه چیزی بپرسه میگفت برو‌بستری شو، سونو هم‌چیژی نشون نداد فقط نوشته بود یکم مایع مشاهده شده که دکترم میگفت این خونه و‌ خونریزی داخلی کردی ولی دو تا دکتر دیگه رفتم سونو رو‌ نشون دادم گفتن ما با عدد بتا میتونیم قضاوت کنیم من پنج شنبه بتا بود ۱۳۴، شنبه شب تیتر بتا دادم شد ۷۶۰، گفتن بتات خوب بالا رفته احتمالا اون مایع هم به خاطر کیسته، کیسته ترکیده مایع داخلش ریخته بیرون که بعد چن روز جذب بدنت میشه، گفتن فعلا هر ۴۸ ساعت تیتر بتا بدم

دکترم بدون اینکه چیزی بپرسه میگفت برو‌بستری شو، سونو هم‌چیژی نشون نداد فقط نوشته بود یکم مایع مشاهده ...

خیالت راحت اگه  خارج رحم بود درد امونت نمیداد اصلا. حتما سونو رو برو به زودی . ولی اصلا استرس نداشته باش. برو پیش متخصص. ماماها هیچی حالیشون نیست

خیالت راحت اگه  خارج رحم بود درد امونت نمیداد اصلا. حتما سونو رو برو به زودی . ولی اصلا استرس ن ...

آره دیگه دیروز یه دکتر خوب پیدا کردم میرم پیش اون ازین به بعد، دکتر قبلی هم خیر سرش متخصصه ولی اینجوری الکی منو  تو هول و ولا انداخت

سلام خانوما منم ۶ روز از زدن آمپول اچ سی جی میگذره و از روزی ک تزریق کردم تا الان درد کمر و تخمدان دارم بنظرتون طبیعیه؟! 

دیدم اکثرا میگن تاپیک با برکتیه گفتم ی نظر بزارم برام منم دعا کنید باردار باشم این ماه❤⚘

سلام خانوما منم ۶ روز از زدن آمپول اچ سی جی میگذره و از روزی ک تزریق کردم تا الان درد کمر و تخمدان د ...

فک میکنم طبیعی باشه عزیزم. مشکلی نیست نگران نباش. اکثرا همینن. امیدوارم این ماه جواب بگیری گلم

فک میکنم طبیعی باشه عزیزم. مشکلی نیست نگران نباش. اکثرا همینن. امیدوارم این ماه جواب بگیری گلم

من این ماه دکتر گفت ۳ تا فولی خوب دارم و اماده اماده ام و این آمپول هم زدم بنظرت چقدر احتمالش هست این ماه نتیجه بگیرم؟!

من این ماه دکتر گفت ۳ تا فولی خوب دارم و اماده اماده ام و این آمپول هم زدم بنظرت چقدر احتمالش هست ای ...

سلام عزیزم ۳تا فولی خیلی خوبه انشالله که جواب بگیری اماسعی کن زیاد بهش فکرنکنی 

خدایاشکرت😍😍حضرت فاطمه ممنون بابت عیدی قشنگ🤰🏼🤰🏼🤰🏼