2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928679 بازدید | 42808 پست
دوستان سلام، من پنج شنبه دوباره تست دادم بتام شد ۱۳۴، امروز صبح که روز 35 سیکلمه با چنان تهوع & ...

عزیزم سعی کن سردی خیلی نخوری. کنار هر سردی گرمی هم بخور. تو خوردن گرمی هم زیاده روی نکن خدایی نکرده باعث سقط شه. تعادل داشته باشه خوراکت. 

عزیزم سعی کن سردی خیلی نخوری. کنار هر سردی گرمی هم بخور. تو خوردن گرمی هم زیاده روی نکن خدایی نکرده ...

دکترم‌ گفت برو سونو شاید خونریزی داخلی کرده باشی و‌خارج رحمی باشه گفتم خب با این عدد بتا که نشون نمیده گفت ساک حاملگی رو‌نشون نمیده ولی خارج رحمی رو نشون میده ولی خب سونو چیزی نشون نداد، حالا نمیدونم دیگه چی میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سعی کن سردی خیلی نخوری. کنار هر سردی گرمی هم بخور. تو خوردن گرمی هم زیاده روی نکن خدایی نکرده ...

الان دیگه درد ندارم پارسالم نه باردار بودم نه پریود یبار اینجوری شدم حالا دکترم یهو پیام داده بدون اینکه چیزی بپرسه وشرح حال بگیره میگه سریع برووو بستری شو خارج رحمیههههه سریع باید عمل بشییییی هیچی هیچی نپرسیده ها فقط من گفتم درد داشتم کم مونده بود از حال برم رو اون حساب میگه

الان دیگه درد ندارم پارسالم نه باردار بودم نه پریود یبار اینجوری شدم حالا دکترم یهو پیام داده بدون ا ...

خب برو سونو واژینال حتما. اگه یک درصد خارج رحمی باشه سریع سقط کنی که لوله رحمیتو از دست ندی. اگه دکترت گفته حتما حتما برو سونو واژینال تا مشخص شه 

سلام ، من تا دیشب همش حالت تهوع داشتم صبح بیدار شدم بهتر بودم الانم خیلی استرس گرفتم نمیدونم نشونه بدیه یا نه بارداری قبلیمم اینطوری شدم غافل ازینکه بچه م قلبش وایساده بود خانما اگه باردار هستیدو شماهم تجربه ی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام ، من تا دیشب همش حالت تهوع داشتم صبح بیدار شدم بهتر بودم الانم خیلی استرس گرفتم نمیدونم نشونه ب ...

نه عزيزم كم و زياد ميشه

قرار نيست همش يكسره بالا بياري كه..اونجوري كه آدم ميميره...منم يه روز درد سينه م كمتر ميشه وحشت ميشه اينقد دست ماليش ميكنم دوباره درد بياد😅 درد مشتركه...مطمعن باش اين استرس برا همه هست..كي ميري سونو قلب؟

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
این دوشنبه نه اونیکی . نمیدونم از صبح دارم سکته میکنم 

اگر تا فردا باز نداشتي زودتر برو دكترت..كه بازم من فك ميكنم طبيعي باشه..بقيه علايمات هستن؟

اگر تا فردا باز نداشتي زودتر برو دكترت..كه بازم من فك ميكنم طبيعي باشه..بقيه علايمات هستن؟

کامل کامل از بین نرفته ولی خیلی کم شده سینه و حالت تهوع رو میگم. تا دیروز اصلا یه دقیقه ارامش نداشتم اینقد حالم بد بود برا همین نگرانم

کامل کامل از بین نرفته ولی خیلی کم شده سینه و حالت تهوع رو میگم. تا دیروز اصلا یه دقیقه ارامش نداشتم ...

منم بعضی روزا حالم افتضاح رو به موته. بعضی روزا خوبم و مشکلی ندارم. شاید طبیعی باشه. استرس نده به خودت

ممنونم عزیزم.ان شالله باهم جواب بگیریم.اگه میری مسافرت شوهرتم هست اقدامتو بکن.شاید اونجا فکرت آرومتر ...

شایدباورت نشه اماتومسافرت بیشتربهش فکرمیکنم چون هرکی ازراه میرسه میگه بچه نداری چرابچه نمیاری فلان وبهمان

خدایاشکرت😍😍حضرت فاطمه ممنون بابت عیدی قشنگ🤰🏼🤰🏼🤰🏼
کامل کامل از بین نرفته ولی خیلی کم شده سینه و حالت تهوع رو میگم. تا دیروز اصلا یه دقیقه ارامش نداشتم ...

قطع كه نشده..منم درد سينه م چند روزه خيلي كم شده.بخاطر كرونا هم نميشه برم سونو دوباره😓