سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هپارين شياف نداره من منظورم پروژسترون بود دميترون قرص ضد تهوع هيچ عارضه ايي نداره حتما از حال بدت ب ...
اره پروژسترون دکتر گفت هم میتونم بخورم هم میتونم بردارم ، اونجوری حساسیت داشتم بهش سوزش میگرفتم گفتم میخورم ولی دو روزه دوباره برمیدارم بهتراز اینه معده ام سوراخ شه
ماجده جون خوبی عزیزم؟جواب آزمایش شوهرت چی شد؟ازمن که خوب نشده بود احتمالا ماهم برای ماه بعدی میریم ای یو آی چون شوهرم اسپرمش ضعیفه هم تحرکش کمه هم شکل اسپرمش مشکل داره...این ماهم لتروزول وhcgدارم اگه نگرفت ماه بعدی میریم ای یوای
خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
سلام به همه خوبین؟ من امروز وقت دکتر دارم باید آزمایش شوهرمو ببرم دعا کنین چیزیش نباشه
دوستان سلام، من پنج شنبه دوباره تست دادم بتام شد ۱۳۴، امروز صبح که روز 35 سیکلمه با چنان تهوع دردی از خواب بیدار شدم که خودمو به زور تا دسشویی رسوندم، دیگه حالم هی بدتر شد تا جایی که بدنم تب و لرز کرد و از شدت درد چشام سیاهی رفت که داشتم از حال میرفتم که خواهرم به زور منو هشیار کرد، دیگه ب زور منو آورد دم بخاری یکم گرما بهم خورد حالم بهتر شد و کم کم دردم رفت، لکه بینی و خونریزی هم نداره، دیشب شام قیمه خوردم ممکنه این درد به خاطر نفخ بوده باشه؟؟؟