2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 930344 بازدید | 42835 پست
نه چی هست گلم؟ فقط فولیک اسید ،دوتا قرص پروستوژن، و هپارین تزریق میکنم راستی جاشم همش کبود میشه طبیع ...

دميترون واسه حالت تهوع خيلي خوبه و تو بارداري هم مجازه..همه ميخورن..البته همراه با ويتامين ب ٦..تو هم بخور حالتو بهتر ميكنه

ازه هر تزريقي جاش كبود ميشه به هر حال

من شيافشو ميزنم

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
دميترون واسه حالت تهوع خيلي خوبه و تو بارداري هم مجازه..همه ميخورن..البته همراه با ويتامين ب ٦..تو ه ...

چقد خوب ، من اینقد دارو مصرف میکنم فک نکنم دکترم بهم اجازه بده اینم بخورم، نمیدونم وقتی شیاف داره چراامپول به من دادن هر روز درد و عذاب 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد خوب ، من اینقد دارو مصرف میکنم فک نکنم دکترم بهم اجازه بده اینم بخورم، نمیدونم وقتی شیاف داره چر ...

هپارين شياف نداره من منظورم پروژسترون بود

دميترون قرص ضد تهوع هيچ عارضه ايي نداره حتما از حال بدت به دكترت بگو تا واست بنويسه

چقد خوب ، من اینقد دارو مصرف میکنم فک نکنم دکترم بهم اجازه بده اینم بخورم، نمیدونم وقتی شیاف داره چر ...

راستي تيكرت رو انگار اشتباه زدي..الان بايد ٦ هفته باشي در صورتي كه ٥ هفته رو هم كامل نشون نميده

راستي تيكرت رو انگار اشتباه زدي..الان بايد ٦ هفته باشي در صورتي كه ٥ هفته رو هم كامل نشون نميده

نمیدونم چطوری حساب کنم اگه از اولین روز پریود حساب کنم میشه 6 هفته.ولی من از روزی حساب کردم که امپول hcg رو زدم حالا بنظرت کدومش درسته؟

هپارين شياف نداره من منظورم پروژسترون بود دميترون قرص ضد تهوع هيچ عارضه ايي نداره حتما از حال بدت ب ...

اره پروژسترون دکتر گفت هم میتونم بخورم هم میتونم بردارم ، اونجوری حساسیت داشتم بهش سوزش میگرفتم گفتم میخورم ولی دو روزه دوباره برمیدارم بهتراز اینه معده ام سوراخ شه

این ماه که نمیتونم ماه دیگه میرم مسافرت خونه مامانم میره تا تیرماه انشالله میرم iui 😓😓

بازم خوبه بهارجون پریودت خودش اومد منکه دیروز رفتم آمپول زدم هنوزم خبری نیس😣

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
منم تو فکر آی یو آی هستم.

ماجده جون خوبی عزیزم؟جواب آزمایش شوهرت چی شد؟ازمن که خوب نشده بود احتمالا ماهم برای ماه بعدی میریم ای یو آی چون شوهرم اسپرمش ضعیفه هم تحرکش کمه هم شکل اسپرمش مشکل داره...این ماهم لتروزول وhcgدارم اگه نگرفت ماه بعدی میریم ای یوای

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم
نمیدونم چطوری حساب کنم اگه از اولین روز پریود حساب کنم میشه 6 هفته.ولی من از روزی حساب کردم که امپول ...

از اولين روز اخرين پري ت ميشه عزيزم

اره پروژسترون دکتر گفت هم میتونم بخورم هم میتونم بردارم ، اونجوری حساسیت داشتم بهش سوزش میگرفتم گفتم ...

مقعدي بذار بهتره..بيشتر دكترا هم مقعدي ميگن منم همونطور ميذارم

سلام به همه خوبین؟ من امروز وقت دکتر دارم باید آزمایش شوهرمو ببرم  دعا کنین چیزیش نباشه

دوستان سلام، من پنج شنبه دوباره تست دادم بتام شد ۱۳۴، امروز صبح که روز 35 سیکلمه با چنان تهوع  دردی از خواب بیدار شدم که خودمو به زور تا دسشویی رسوندم، دیگه حالم هی بدتر شد تا جایی که بدنم تب و لرز کرد و‌ از شدت درد چشام سیاهی رفت که داشتم از حال میرفتم که خواهرم به زور منو هشیار کرد، دیگه ب زور منو آورد دم بخاری یکم گرما بهم خورد حالم بهتر شد و کم کم دردم رفت، لکه بینی و خونریزی هم نداره، دیشب شام قیمه خوردم ممکنه این درد به خاطر نفخ بوده باشه؟؟؟