سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
عزیزم سعی کن سردی خیلی نخوری. کنار هر سردی گرمی هم بخور. تو خوردن گرمی هم زیاده روی نکن خدایی نکرده ...
دکترم گفت برو سونو شاید خونریزی داخلی کرده باشی وخارج رحمی باشه گفتم خب با این عدد بتا که نشون نمیده گفت ساک حاملگی رونشون نمیده ولی خارج رحمی رو نشون میده ولی خب سونو چیزی نشون نداد، حالا نمیدونم دیگه چی میشه
عزیزم سعی کن سردی خیلی نخوری. کنار هر سردی گرمی هم بخور. تو خوردن گرمی هم زیاده روی نکن خدایی نکرده ...
الان دیگه درد ندارم پارسالم نه باردار بودم نه پریود یبار اینجوری شدم حالا دکترم یهو پیام داده بدون اینکه چیزی بپرسه وشرح حال بگیره میگه سریع برووو بستری شو خارج رحمیههههه سریع باید عمل بشییییی هیچی هیچی نپرسیده ها فقط من گفتم درد داشتم کم مونده بود از حال برم رو اون حساب میگه
سلام ، من تا دیشب همش حالت تهوع داشتم صبح بیدار شدم بهتر بودم الانم خیلی استرس گرفتم نمیدونم نشونه ب ...
نه عزيزم كم و زياد ميشه
قرار نيست همش يكسره بالا بياري كه..اونجوري كه آدم ميميره...منم يه روز درد سينه م كمتر ميشه وحشت ميشه اينقد دست ماليش ميكنم دوباره درد بياد😅 درد مشتركه...مطمعن باش اين استرس برا همه هست..كي ميري سونو قلب؟