2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 930859 بازدید | 42839 پست

خیلی دلم گرفته خدایا قسمت میدم دلم رو شاد کن بچه ها میدونم همه منتظرین به خدا دارم میترکم من هیچ علائمی ندارم فقط نفخ لعنتی جوری که گاهی خجالت میکشم تو جمع خواهش میکنم شماهم برامن دعا کنین منم برا همتون از خدا میخوام دامنتون سبز شه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دلم گرفته خدایا قسمت میدم دلم رو شاد کن بچه ها میدونم همه منتظرین به خدا دارم میترکم من هیچ علا ...

عزیزم نا امید نشو.خیلیا اصلا علائم نداشتن.شاید خدا خواست و باردار بودی.اخه نفخم از علائم بارداری هست

منم فقط یکم کمر درد دارم.ک فک کنم از عوارض آمپوله.نمیدونم عوارضش تا کی تو بدن میمونه

بچه ها من hcg نزدم
واریوپپتیل زدم که فولیکولام آزاد بشن
لتروزول خورده بودم شبی دو تا از سوم تا هشتم قاعدگیم
سونو که رفتم یه عالمه فولیکول بالغ داشتم
اما منم تخمدان چپم کیست آندومتریوما داره
می ترسم لوله هام بسته باشه
از طرفی همسرم هم تعداد اسپرم های نرمالش خیلی کمه
خیلی برام دعا کنین
امروز تازه 21 قاعدگیمه بخاطر کیستی که دارم همیشه قبل از پریودم چند روز لکه بینی دارم
تا یه کوچولو ترشح میاد دلم میریزه که مبادا لکه باشه و چند روز بعدش پریود شدم
الان که من واریوپپتیل زدم باید وایسم 14 روز بگذره بعد بی بی چک بزارم؟

بچه ها من hcg نزدم واریوپپتیل زدم که فولیکولام آزاد بشن لتروزول خورده بودم شبی دو تا از سوم تا هشتم ...

عزيزم كاش يه عكس رنگي مينداختي چون آندومتريوز چسبندگي ميده اينجوري اگه مشكلي باشه ميفهمي يا باماده حاجب باز ميشه در هرصورت وقتتو بيخودي تلف نميكني

تو علائمت چی بود که گفتن آندومتریوز داری؟ برا من یک سانته

من زماني كه فهميدم هيچ علايمي نداشتم كسيت من اول ٤ سانت بود الان بدون دارو رسيده به ٢ سانت،خوشبختانه كوچيك شده،ولي الان پايين كمرم قسمت گودي كمرم درد ميكنه

با سونوي واژينال كه براي تخمك گذاري رفته بودم فهميدن كه كيسته

منم تو سونو
ببین تو آندومتریوز نداری چون خودش که خود به خود خوب نمیشه
بعدشم تخمدان چپت کیست داشت لوله سمت راستتم چسبندگی پیدا کرده بود؟

[QUOTE=122526935]منم تو سونو ببین تو آندومتریوز نداری چون خودش که خود به خود خوب نمیشه بعدشم تخمدان چپت کیست داشت لو ...[/QUOTEدوتا لولمم چسيندگي داده بود ولي لوله راستم ملتهبم بود كه باعث شده بود يه مقدار گشاد بشه كه ١٠ روز آنتي بيوتيك خوردم،ولي در رابطه با آندومتريوز چند تا دكتر مختلف رفتم همشون ميگن آندومتريوزه 

[QUOTE=122526935]منم تو سونو ببین تو آندومتریوز نداری چون خودش که خود به خود خوب نمیشه بعدشم تخمدان ...

ای بابا
این چی بود ما گرفتیم
من تنها علائمم لکه بینی بود
هیچ کدوم از علائمشو ندارم
خسته شدم بخدا
می ترسمم از عکس رنگی
درد داشت؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 12 دقیقه پیش