2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 930756 بازدید | 42837 پست
ای بابا این چی بود ما گرفتیم من تنها علائمم لکه بینی بود هیچ کدوم از علائمشو ندارم خسته شدم بخدا ...

چون چسبندگي داشتم يه مقدار درد داشت ولي قابله تحمله من رفتم بيمارستان پاستور نو دكتر شاكري برام انجام داد حدودا ٢ دقيقه طول كشيد

چون چسبندگي داشتم يه مقدار درد داشت ولي قابله تحمله من رفتم بيمارستان پاستور نو دكتر شاكري برام انجا ...

باشه
حالا دعا کن باردار بشم این ماه دیگه نرم
آخه من شوهرمم اسپرمش مشکل داره
مشکلم یکی دو تا نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها کیا امپول سینال اف زدن نتیجه چطور بوده

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
باشه حالا دعا کن باردار بشم این ماه دیگه نرم آخه من شوهرمم اسپرمش مشکل داره مشکلم یکی دو تا نیس

منم همینطور خیلی نا امیدم دیروز تو مطب دکتر گریم گرفته بود تحت فشارم 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
ايشالا كه باردار ميشي عزيزم توام واسه من دعا كن 

انشالله دیروز واسه همه منتظرا دعا کردم میدونی چیه شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد تحرکش 30درصده تعداد هم کمه دارو مصرف میکنه منم تنبلی تخمدان دارم کلللللی هزینه دارو آمپول میدم شوهرم انتظار داره ماه دیگه باردار باشم 

انشالله دیروز واسه همه منتظرا دعا کردم میدونی چیه شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد تحرکش 30درصده تعداد هم ...

ايشالا كه باردار ميشي عزيزم خدا به موقع اش ميده من فقط با همين فكر آروم ميشم

ايشالا كه باردار ميشي عزيزم خدا به موقع اش ميده من فقط با همين فكر آروم ميشم

شما تعداد تحرک شوهرت چنده ؟؟؟قربونت عزیزم خدایا هیچ زنی منتظر بچه نمونه

مشكلتون چيه؟

تنبلی تخمدان و اسپرم ضعیف هردو تحت درمانیم شوهرم دارو میخوره منم لتروزل سه تا آمپول سینال اف متفورمین یدفولیک دوفاستون ویتامین د3استفاده میکنم

من شوهرم میزنه

چند ماهه تحت درمانید عزیزم اگر سیگار میکشه ترک کنه شوهر من فقط سلن پلاس و ال کارتینین میخوره 

انشالله دیروز واسه همه منتظرا دعا کردم میدونی چیه شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد تحرکش 30درصده تعداد هم ...

عافرت شما کرد هستی؟
خب شوهرتم مشکل داره چه توقعی از تو داره؟
من تعداد اسپرم نرمالش خیلی کمه
خودمم که اونجوری
هر شب بهش شیر موز و شیر خرما بده
ویتامین c 

زینک
آجیل  و سبزیجات اینا رو هر روز بخورین
خودتم باشگاه برو

چند ماهه تحت درمانید عزیزم اگر سیگار میکشه ترک کنه شوهر من فقط سلن پلاس و ال کارتینین میخوره 

4 ماه
ولی خب خیلی نا مرتب شوهرم داروهاشو خورد اتفاقا اونم الکارنیتین خورد و یکسری ویتامین
رابطه هم یک شب در میان نداشتیم کمتر بود
ولی ماه گذشته جدی تر گرفتیم