2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928653 بازدید | 42808 پست
خیلی دلم گرفته خدایا قسمت میدم دلم رو شاد کن بچه ها میدونم همه منتظرین به خدا دارم میترکم من هیچ علا ...

ايشالا عزيزم باردار ميشي منم حال تورو دارم همين روزا معلوم ميشه كه باردارم يا نه احساس ميكنم اين دفعه پري بشم از غضه دق كنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

29 دی چهارده سیکلم بود. hcg زدم... فردامیشه دوهفته

من روز ١٢ بعد از آمپول زدم منفي شد الانم خيلي حالتاي پري دارم نميدونم چي بشه موعد اصليم هجدهمه نيمدونم ميشه اميدوار بود يا نه

من روز ١٢ بعد از آمپول زدم منفي شد الانم خيلي حالتاي پري دارم نميدونم چي بشه موعد اصليم هجدهمه نيمدو ...

منم موعدم شونزدهمه... خیلی استرس دارم😢😢 دکترم گفت دوهفته بعد میتونی بری آزمایش بارداری... میترسم😢😢

ماه اولمه با قرص و امپول.. آبان و آذر همینجوری بود. پلی کیستیکم

منم ماه اول كه قرص و آمپول استفاده كردم ولي خوب من ماه پيش عكس رنگي انداختم تخمدان چپم كيست آندومتريوز دارم در كل وضعم خيلي خرابه نميدونم اميدوار باشم يا نه

منم ماه اول كه قرص و آمپول استفاده كردم ولي خوب من ماه پيش عكس رنگي انداختم تخمدان چپم كيست آندومتري ...

آندومتریوز چیه...؟ من پلی کیستیم... درکت میکنم. انتظار خیلی سختههههه

آندومتریوز چیه...؟ من پلی کیستیم... درکت میکنم. انتظار خیلی سختههههه

يه كيستيه كه با قرص و دارو از بين نميره خيلي ام باعث ايجاد چسبندگي ميشه ماه پيش كه عكس رنگي انداختم گفت كيست باعث چسبندگي لوله هات شده ولي خوب يه مقدار با عكس رنگي باز شد اميدوارم تا دوباره مشكل ساز نشده باردار بشم

سلام بچه ها.منم یکسال و هشت ماهه اقدام کردم.کلی دارو گیاهی و شیمیایی هم خوردم ولی فعلا قسمت نشده باردارشم.این ماه لتروزول خوردم و دوتا امپول hcgزدم.دوفاستونم ۱۰ شب خوردم.الان روز ۲۸ پری ام.ولی فعلا هیچ علائمی ندارم نه از پر نه بارداری.۱۵ ام موعدمه.البته دوره هام بین ۲۹ تا ۳۵ روزست.بی بی هم نمیزنم دیگه چون تا حالا فقط ضد حال خوردم ازش.

واسه منم دعا کنین اگر ب صلاحمه دامن منم این ماه سبز شه.

ان شالله هممون اگر ب صلاحمونه حاجت روا بشیم