2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928653 بازدید | 42808 پست
دوست عزیز  من الان ۱۰ روز از امپول میگدره که زدم  اما نمیدونم  حسم  درست یا کاذب ...

14روز بعد آمپول دقیق نشون میده

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی😚 آمپول و   من ۸صبح ۲۹ اذر زدم ۱۴ دی   بی بی چک  بزنم جوابش هر چی با ...

اگه لقاحت زود انجام شده باشه آره نشون میده

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
مرسی😚 آمپول و   من ۸صبح ۲۹ اذر زدم ۱۴ دی   بی بی چک  بزنم جوابش هر چی با ...

چندتا آمپول زدی؟ منم چارشنبه باید بزنم🙄

دوتا هم زمان روز ۸ پری سونو کردم فولیکول ۱۵ ۱۶ داشتم روز ۱۳ پری امپول زدم ایشالله که نتیجه ...

من روز 13پری سونو باید برم، قربونت ان شاء الله ک شمام نتیجه بگیری 

مارک بی بی چیه بعضی اوقات لقاح دیر انجام شده و دیرتر نشون میده تا موعد پری وقت داری هنوز

مارک روژان ازاون مدیکور

خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم.... 
مارک بی بی چیه بعضی اوقات لقاح دیر انجام شده و دیرتر نشون میده تا موعد پری وقت داری هنوز

ازموعود پری 5روز گذشته... از زدن آمپول 18روز گذشته

خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم.... 
منم این ماه سه تا سینال و دو تا هاچ ام جی زدم...الان ۱۶ روز از آمپول میگذره..دیروز بی بی مثبت بود خی ...

سلام شما چند تا فولی بااین امپولا داشتی؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
دوتا هم زمان روز ۸ پری سونو کردم فولیکول ۱۵ ۱۶ داشتم روز ۱۳ پری امپول زدم ایشالله که نتیجه ...

سلام عزیزم، آمپول اچ سی جی تو دستت زدی یا پات

سلام عزیزجان   عضلانی بود   ب اس ن زدن

باش عزیزم فدات