2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928679 بازدید | 42808 پست
البته من پری هام منظم نیست 6 روز هم میشه 30 روز شاید اصلا تو 30 روز نشه بیوفته اونورتر نمیدونم که 🙄 ...

تنبلی تخمدان داری حتما اول باید مشکل منظمی پری حل کنی تا پری منظم نشه احتمال بارداری کمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز ۱۳ پریودی امه رفتم سونو گفت یه فولیکول ۱۷ داری گفتم امپول hcg بزنم دکتر گ۴ت فولیکولت کوچیکه نمی خواد می خوام برم خودم امپول بزنم به نظرتون اینکار بکنم؟

تنبلی تخمدان داری حتما اول باید مشکل منظمی پری حل کنی تا پری منظم نشه احتمال بارداری کمه

آره دیابت هم دارم نمیدونم خیلی حساس شدم تحمل اینو که دیگه صبر کنم و ندارم تنبلی ام هم ارثیه یعنی با داروی متفورمن یکم منظم میکنه ولی نه دقیق

آره دیابت هم دارم نمیدونم خیلی حساس شدم تحمل اینو که دیگه صبر کنم و ندارم تنبلی ام هم ارثیه یعنی با ...

دیابت ک‌ داری یخورده سخت میشه بارداری برات ولی خب با دارو دوفاستون پریودت منظم کن 

سلام من ماه دومه که این امپولو میزنم . ماه پیش ۱۱ تا امپول هاش ام جی و سینال اف زدم و روز ۱۳ سیکل هاش سی جی اما دقیقا ۶ روز بعد تزریق پریود شد این ماه ۱۱ روزه که از تزریق امپول میگذره تنها علامتی هم که دارم درد تخمدان راست و کمی سوزش معده اول صبح. جرات بی بی چک گذاشتنم ندارم . یک سال و نیمه تو اقدامم 😭 دکتر این ماه قرص مدروکسی پروژسترون هم بعد تزریق امپول بهم داد

سلام من ماه دومه که این امپولو میزنم . ماه پیش ۱۱ تا امپول هاش ام جی و سینال اف زدم و روز ۱۳ سیکل ها ...

عزیییییزم انشاالله بارداری..منم سه سال و نیمه منتظرم..ی سقط هم داشتم امروز آز دادم بتا ۵۸ بود ..ولی خوشحال نیستم میترسم خارج رحممی باشه...

دنیا همه هیچ 🌿

سلام منم اولین ماهه که اچ سی جی زدم . ٢٢ سیکل هستم هنوز درد تخمدان دارم . 

کسی مثله من هست ؟ 

٢٨ آذر موعدمه 

یعنی اگه پری بیادااااا دیوانه خواهم شد .

۶ ماهه که اقدامم