2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 930844 بازدید | 42839 پست
دوتا فولی بزرگ‌ ۱۱ تا فولی کوچک

مرسی عزیزم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان امروز رفتم دكتر  گفت زخم داري از عفونت  خيلي ناراحت شدم  ب نظرتون خطرن ...

ن خطرناک نیس فقط پیگیر درمانش باش وفریزنکن حتما عسل طبیعی روباسرنگ ھرشب موقع خواب شیاف کن یکم کثیف کاری دارہ ولی واس زخم عالیہ عسلش بایدطبیعی باشہ

سلام عزیزم‌ خوبه دست بوسه پنج شب لتروزول و سه تا سینال 

سلام سپیده جون اونوخ اون ماه ک سینال نمیزدی چنتا فولی بالغ و نابالغ داشتی؟؟ینی سینال این همه فولی برات داده بود؟؟یالتروزول؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سلام سپیده جون اونوخ اون ماه ک سینال نمیزدی چنتا فولی بالغ و نابالغ داشتی؟؟ینی سینال این همه فولی بر ...

سینال که زدم زیاد شد ماه های قبل فقط یکی یا دوتا داشتم ولی با سینال فولی ها زیاد شده بود 

سلام من یه کاری کردم سه روز همش لکه بینی داشتم دیشب اومدم یه دونه شیاف گذاشتم قطع شد ، نمیدونم حامله ...

شیاف باعث قطع خون ریزی میشه ولی شما یه بی بی بزار ضرر ک نمیکنی یوقت بارداری یه مشکلی داری ک خون ریزی میکنی

سینال که زدم زیاد شد ماه های قبل فقط یکی یا دوتا داشتم ولی با سینال فولی ها زیاد شده بود 

ممنون🙂الان هفته چندی؟

هفته ۳۰

ان شاءالله ک بسلامت بیاد بغلت

واااای خوش به حالتون چه تایپیک انرژی بخشی همه حامله شدن 😍😍😍 مبارکتون باشه

من قرار بود ماه پیش برم برام آمپول بنویسه اما نشد یکم همه چیز چپ افتاد 😔😔 نشد برم آخه خیلی دلم نی نی میخواد

این ماهم منتظرم پری بشم برم برای قرص و آمپول اما این مدت برام یه سال گذشته

پیشگیری ندارم 6 روز دیگه موعدمه کاش منم مثل شما حامله بشم نیازی نشه برم برا آمپول😢😢😢