2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 930841 بازدید | 42839 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام میترسم منفی باشه آخه دوره های من از 30 روز تا 34 روز طول میکشه طبق تاریخ خودم از شنبه تا چهار شنبه راه داره که پریود بشم میگم حداقل شنبه بزارم ولی خیلی استرس دارم برام دعا کنید من باید حتما این ماه باردار بشم

سلام میترسم منفی باشه آخه دوره های من از 30 روز تا 34 روز طول میکشه طبق تاریخ خودم از شنبه تا چهار ش ...

هرچی خواست خدا باشه من خودم چون تجربه داشتم از روز ۱۰ امپول مثبت شده گفتم شما هم بزاری هر جور راحتی

امید با خدا برم امروز بی بی بزارم ببینم چی میشه اونوقت شما علائمی هم داشتی یا نه ؟

علایم پریود فقط‌ علایم‌ اصلی بارداری از شش هفتگی شروع میشه بی بی فقط مارکش مدیکور باشه خیلی دقیقه بعد بیا جوابش بگو عکسشم بزار 

علایم پریود فقط‌ علایم‌ اصلی بارداری از شش هفتگی شروع میشه بی بی فقط مارکش مدیکور باشه خیلی دقیقه بع ...

صلام خبی سپیده جون نی نی خوبه مهسام میگم ماهی ک باردارشدی چنتا سینال و چنتا لتروزول خوردی؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سلام عزیزم‌ خوبه دست بوسه پنج شب لتروزول و سه تا سینال 

زنده باشه🤗😻،،،ینی چن واحد سینال؟لتروزول شبی دوتا؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
شبی ۷۵ واحد یادم نیست شبی دوتا یا سه تا خوردم 

اونوخ چنتا فولی داشتی؟

خانوما برای منم دعا کنید باردار باشم الان ده روز از آمپول بتا اچ سی جی گذشته

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘