2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 930954 بازدید | 42840 پست
منم 6ماه اقدامم  یه عالمه قرص خوردم  4تا امپول ازادسازی زدم سه تا فولی بالغ داشتم درد د ...

عزیزم بی بی چک زود بزنی چ مثبت بشه چه منفی باعث استرسته..من این ماه روز موعوم زدم و مثبت بود...تو هم صبر کن انشاالله ک مثبته بای خیلی صبور و قوی باشی😘

دنیا همه هیچ 🌿
منم این ماه سه تا سینال و دو تا هاچ ام جی زدم...الان ۱۶ روز از آمپول میگذره..دیروز بی بی مثبت بود خی ...

معمولا بعد ۱۵ روز بی بی خطا نمیده دوباره بی بی بزن اگر پررنگتر از قبلی بود درسته انشالله ک درسته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من ماه دومه که این امپولو میزنم . ماه پیش ۱۱ تا امپول هاش ام جی و سینال اف زدم و روز ۱۳ سیکل ها ...

پروژسترون برای تنظیم‌ پری هست و اینکه اگر باردار بودی سقط نکنی جای بچه رو محکم کنه ماشااالله چخبره ۱۱ تا امپول

سلام منم اولین ماهه که اچ سی جی زدم . ٢٢ سیکل هستم هنوز درد تخمدان دارم .  کسی مثله من هست ؟&n ...

عزيزم من بي بى زدم منفى شد ديوانه نشدم اما بسى گريه كردم. بهتره از اين روزهاى انتظارت لذت ببرى 

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
برای آز زود رفتی باید ۱۰ روز بعد تاخیر میرفتی تا بتات میرفت بالا

چون میخواستم برم مسافرت..زود آز دادم..ولی اصن علایم بارداری ندارم...واسم دعا کن دوست گلم 😘😊

دنیا همه هیچ 🌿
عزيزم من بي بى زدم منفى شد ديوانه نشدم اما بسى گريه كردم. بهتره از اين روزهاى انتظارت لذت ببرى 

انشاالله ب زودی مامان یه نی نی خوشگل بشی عزییییزم😊

دنیا همه هیچ 🌿
چون میخواستم برم مسافرت..زود آز دادم..ولی اصن علایم بارداری ندارم...واسم دعا کن دوست گلم 😘😊

علایم‌ بارداری از هفته ششم شروع میشه و اوایل علایم پریودی با بارداری یکیه 

علایم‌ بارداری از هفته ششم شروع میشه و اوایل علایم پریودی با بارداری یکیه 

درد یه طرفه دارم..پای چپم خیییلی درد میکنه...میترسم هارج رحمی باشه 😭😭

دنیا همه هیچ 🌿
عزیییییزم انشاالله بارداری..منم سه سال و نیمه منتظرم..ی سقط هم داشتم امروز آز دادم بتا ۵۸ بود ..ولی ...

عزیزم دوسداشتی شرکت کن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3594291/چله-سوره-مریم-برای-بارداری

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
کسی نیست امیدوارم کنه یه کم 

سلام عزیزم دوسداشتی شرکت کن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3594291/چله-سوره-مریم-برای-بارداری

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
درد یه طرفه دارم..پای چپم خیییلی درد میکنه...میترسم هارج رحمی باشه 😭😭

نه نترس اینا طبیعی عوارض امپول و یا علایم بارداری من خودم دیشب از درد لگن و ماهیچه پام نتونستم بخوابم 

نه نترس اینا طبیعی عوارض امپول و یا علایم بارداری من خودم دیشب از درد لگن و ماهیچه پام نتونستم بخواب ...

دعا کن واسم دوست عزیزم....انشاالله نی نی شما صحیح و سلامت بیاد بغلت...😊

دنیا همه هیچ 🌿
من از انتظار لذت نمیبرم . طاقتم کمه . عجولم اونم خیلی 😔

منم خیلی عجول بودم...اما مادر شدن یعنی صبور بودن...امیدت ب خدا..تو بهترین وقتش بهت میبخشه...ایمانت قوی تر کن..نترررررس..

دنیا همه هیچ 🌿