سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
فقط درد پری دارم اونم گاهی وقت.. کمردرد کم.. اصلا من پری میشدم درد سینه ندارم. اللنم ندارم فقط درد پری
خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم....
میترسم بزنم منفی بشه گذاشتم یه هفته بگذره امروز چهارروز گذشته.. سه روز دیگه هم صبر میکنم
خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم....
امروز زدم منفی بود منتظرم پری بشم.... تاثیر آمپولا بوده 5روز تاخیر
امروز زدم منفی بود منتظرم پری بشم.... تاثیر آمپولا بوده 5روز تاخیر
بی بی ک میزاری سریع نندازید بزارید چند ساعت بمونه هر چی خشک بشه بهتر دیده میشه حتی یه هاله خیلی کمرنگ جای امیدواری داره من خودم روز اول بعد از چند ساعت بی بی نگاه کردم یه هاله خیلی کمرنگ داشت ک بزور دیده میشد و کم کم پررنگ شد درست بود
حالا شایدم بی بی اشتباه کرده ان شاء الله ک بارداری عزیزم و پری نمیشی
خداکنه... انشالله بارداربشم....
بی بی ک میزاری سریع نندازید بزارید چند ساعت بمونه هر چی خشک بشه بهتر دیده میشه حتی یه هاله خیلی کمرن ...
اصلاهاله نداره میزارم بمونه بعدم نگاش میکنم دریغ از هاله کم رنگ