2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 930753 بازدید | 42837 پست
نمیدونم عزیزم خیلی ناامیدم این ماه خیلی سخته که ایتقد اقدام برای بارداریت طول بکشه که نزدیک ترین اطر ...

نگران نباش عزیزم خدا بزرگه. خب ازاولش نباید درجریانشون میزاشتی. ولی کاریه که شده. ان شالله جواب صبرتو همین ماه میگیری گلم. تا خدا بنده نواز است. به خلقش چه نیاز. به امام رضا و حضرت معصومه متوسل شو

مرسی عزیزدلم.ایشالا توهم خیلی زود نی نی بیاد تو دلت....من دوتا امپول زدم.و دو دوره اس ک لتروزول هم خ ...

مممنون عزیزم واسم دعاکن خیلی.ن انشالله ک بارداری ب چیزای خوب فک‌کن بارداربودی بیاخبربده امپول رو روز چندسیکلت زدی من دوتاباهم روز سیزده سیکلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مممنون عزیزم واسم دعاکن خیلی.ن انشالله ک بارداری ب چیزای خوب فک‌کن بارداربودی بیاخبربده امپول رو روز ...

باشه عزیزم امروز رفتم دکتر میگه بارداری ازمایش نوشت واسم

فردا ساعت۲ اماده میشه جوابش میام میگم حتما

من دوتا زدم ۱۳و۱۴سیکلم

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون
باشه عزیزم امروز رفتم دکتر میگه بارداری ازمایش نوشت واسم فردا ساعت۲ اماده میشه جوابش میام میگم حتما ...

اخخی عزیزم انشالله ب سلامتی گلم چه حس قشنگیه انشالله قسمت همه بشه

باشه عزیزم امروز رفتم دکتر میگه بارداری ازمایش نوشت واسم فردا ساعت۲ اماده میشه جوابش میام میگم حتما ...

عزیزم ممکنه علائمت رو بگی قبل از موعدت؟ من هیچ علامتی ندارم امروز ۱۸ سیکلم خیلی نا امیدم، علائمت از کی شروع شد عزیزم؟

سلام دوستان عزیز، بچه ها من قبل از اینکه همسرم آز اسپرم بده براش خرنوب گرفته بودم که بهش بدم هم شیره اش و هم خودش، راستش سرچ کردم اینترنت خیلی تعریف کرده بودند ازش برا همین من خریدم اینم بگم اینجا بعضی ها دیدم توی نی نی سایت زیاد راضی نبودن، خلاصه بعد از آزمایش خدا رو شکر مشکل حادی نبود و من مصرف نکردم، ترکیه ای هستش، اگر کسی میخواد میتونم واسش پست کنم بدون هزینه هدیه ای از طرف من به دوستایی که اینجا پیدا کردم، میتونید خصوصی بهم پیام بدید.

عزیزم ممکنه علائمت رو بگی قبل از موعدت؟ من هیچ علامتی ندارم امروز ۱۸ سیکلم خیلی نا امیدم، علائمت از ...

منم علائم نداشتم اصلا. فقط همون علائم پریودیم بود فک میکردم دارم پریود میشم. علائمی از بارداری نداشتم . امیدوار باش ایشالا مامان شدی

الهی بحق امام رضا و حضرت معصومه که چیزی به ولادتشون نمونده مامان شده باشی. خیلی برات دعا میکنم. حالا ...

قربون محبتت برم عزیزم مهربون 

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم