2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928679 بازدید | 42808 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ی سوال

از دیروز ک بیبیم مثبت شده

زیر دلم احساس گرفتگی میکنم

بعضی وقتام ببخشیدا ی تیر میکشه ک تا مقعدم احساس میکنم

بنظرتون برم دکتر؟

درداش شبیه ب پریودیه یکم

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون
عزیزم کاش زودتر بزنی بیبی تا خیالت راحت باشه منم امروز ۱۳ردزه ک از امپولم میگزره و از دیروز ک بیبی ...

نمیدونم عزیزم خیلی ناامیدم این ماه خیلی سخته که ایتقد اقدام برای بارداریت طول بکشه که نزدیک ترین اطرافیانت هم ازت ناامید باشن و به کنایه بهت بگن توکه هرماه داری میگی اقدامم ولی هیچ خبری نیس...من چون 3ساله که اقدامم ونشده دیگه اطرافیانم باورشون شده که من باردار نمیشم 😢😢همین باعث میشه امیدمو ازدست بدم 

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم

ماه قبلی خیلی ذوق داشتم چون اولین باربود آمپول زده بودم فک میکردم حتما میگیره از روز 12بیبی گزاشتم ولی منفی شد آزمایشم منفی شد خیلی ناراحت شدم دیگه این ماه اصلا رغبتشو ندارم برم بیبی بخرم بزنم

سلام دوستان جدیدا با یک اپ خیلی خوب آشنا شدم که برا بارداری هستش، توی این اپ میتونید کیت تخم گذاریتون رو هر روز اضافه کنید و اون به شما میگه که حد ال اچ شما چقدر هستش و کدوم کیت دقیق ترین روز تخمک گذاری هستش، میتونید هر صبح که دمای بدنتون رو گرفتید واردش کنید که به شما نمودارbbt رو میده، روزهایی که اقدام بودید رو میتونید وارد کنید اوح روزهای باروریتون رو میگه، بر حسب میزان هورمون ال اچ تون تاریخ دوره پریود بعدی رو بهتون میده، و در نهایت عکس بی بی چکتون رو میتونید واردش کنید که به شما میگه مثبت هست یا منفی، بیشتر کقتی هاله داره به درد میخوره، میتونید تمام علائم و درد هایی که توی سیکل پریود دارید رو واردش کنید که نتیجه رو به شما اعلام میکنه، خلاصه خیلی خوبه، اگر تمایل دازید تا اپ رو بهتون با توضیحات و نحوه کار کردن با اون معرفی کنم

نمیدونم عزیزم خیلی ناامیدم این ماه خیلی سخته که ایتقد اقدام برای بارداریت طول بکشه که نزدیک ترین اطر ...

وااای عزیزم من این ماه چهارم اقدامم بود ک فک کنم گرفته

حتی مامان و ابجیمم نمیدونستن اقدامم

فقط خودمو شوهرم 

هرکیم میگف بچه بیارین شوهرم سریع میگف ما هنوز قصد نداریم برا بارداری تا چندسال دیگه

دیگه هیچی نمیگفتن

توهم عزیزدلم کاش حداقل تا یکی دوسال اول اقدامت ب کسی چیزی نمیگفتی 

در دهن مردم هیییچوقت نمیشه ببندی

الان اصلا جوش نزن هرچی بیخیال تر باشی زودتر میگیره

تبریک میگم عزیز منم امروز روزسیزده بعدازامپولمه ولی بی بی چک‌نمیزنم ماه پیش زدم منفی شدسردشدم دیگ.چندتااامپول زدی؟قرص هم خوردی؟فولیکولات چندبود؟

وااای عزیزم من این ماه چهارم اقدامم بود ک فک کنم گرفته حتی مامان و ابجیمم نمیدونستن اقدامم فقط خود ...

نه عزیزم من فقط مامانم ومادرشوهرم میدونن اما خب الان 3 ساله داره میگذره اونام ناامیدشدن دیگه چون هرماه میگن چی شد؟میگم بازم نشد ماه بعدی

تبریک میگم عزیز منم امروز روزسیزده بعدازامپولمه ولی بی بی چک‌نمیزنم ماه پیش زدم منفی شدسردشدم دیگ.چن ...

مرسی عزیزدلم.ایشالا توهم خیلی زود نی نی بیاد تو دلت....من دوتا امپول زدم.و دو دوره اس ک لتروزول هم خوردم....خودم هنوز باورم نشده ک مثبته ...فک میکنم تاثیر همون امپوله.اخه میگن تا ۱۴روز هس

منم امروز روز 9 بعده امپولمه اصن این ماه هیچ علائمی نداشتم نه دردی نه هیچی سینه هامم که اصلااااا همش ...

سلام منم ۱۲روز از تزریق آمپولم گذشته هیچ علایمی نداشتمو ندارم شما باردار بودید ؟

منم دیگه رسیدم به روزای آخر آمپولم امروز14امپولمه هم علائم پریود دارم هم علائم بارداری سینهام سفت شد ...

الهی بحق امام رضا و حضرت معصومه که چیزی به ولادتشون نمونده مامان شده باشی. خیلی برات دعا میکنم. حالا فردا یه بیبی بزار توکل بخدا

بچه ها این باز بعد ۱۳روز  ک از امپول گذشته...ینی میتونهم بار دار باشم؟؟؟؟؟باورم نمیشه

به نظرمن شما 99درصد بارداری. نگران نباش. تبریک میگم بهت. ولی خب آزمایش خون بتا تیتر بدی دیگه جوابش دقیقه.بزار دو روز از موعد پری بگذره برای تست خون. موفق باشی