2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 928607 بازدید | 42808 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلیاچه خبرکسی مامان نشده واسه منم دعاکنیدچهارروزدیگ‌موعودمه روزسیزده سیکلم دوتاامپولhcgزدم وازسب پنجم تاپنج شب دوتالتروزل توراخدادعام کنیداین ماه خبری بشه خیلی دلم گرفته😔😔😔

منم دیگه رسیدم به روزای آخر آمپولم امروز14امپولمه هم علائم پریود دارم هم علائم بارداری سینهام سفت شدن ودردناک صبحهایکم حالت تهوع دارم ولی خب به اینا نمیشه اعتمادکرد فردا بیبی میخرم که پس فردا صبح بزنم دیگه هرچی خدابخاد 

خدایاشکرت که جوابه صبرمو دادی...فندوقمو به خودت سپردم سالم برسونش به دستم

صبح بخیر دوستان، میگم لانه گزینی میتونه کمتر از شش روز بعد از لقاح اتفاق بیفته؟ من دیروز ۱۸ سیکل بودم طرف های عصر یک درد توی تخمدان راستم و زیر دلم داشتم و توی واژنم خیلی تیر می کشید، راستش توی همین شرایط مجبور شدم مادر شوهرم رو که سکته مغزی کرده و یک طرف بدنش بی حس شده رو جا به جا کنم که خیییلی بهم فشار وارد شد، بعدش هم دردا رفت، الان خیلی ناراحام میگم نکنه لانه گزینی بوده بخاطر فشاری که بهم اومده و سنگین بلند کردم این اتفاق نیفتاده خیلی ناراحتم 😞😞😞😞 خواهش میکنم جوابم رو بدید

منم دیگه رسیدم به روزای آخر آمپولم امروز14امپولمه هم علائم پریود دارم هم علائم بارداری سینهام سفت شد ...

عزیزم کاش زودتر بزنی بیبی تا خیالت راحت باشه

منم امروز ۱۳ردزه ک از امپولم میگزره و از دیروز ک بیبی میزارم مثبت نشون میده

منم مثل تو گهگاهی درد پری میاد اما از علائم بارداری هیچی ندارم جز خوابالودگی

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون
صبح بخیر دوستان، میگم لانه گزینی میتونه کمتر از شش روز بعد از لقاح اتفاق بیفته؟ من دیروز ۱۸ سیکل بود ...

عزیزم من نمیدونستم وقتی تو اقدامم نباید برم باشگاه

و کلییی حرکات سنگین انجام میدادم تازه با خودم میگفتم خوبه واسم...

امروز بیبی چکم مثبت شده 

اما ۵روز مونده تا پریودیم چهارروزم شده ک باشگاه نرفتم

دیگه توکلم بخ خداس

اگه حدا بخواد نینی سالم میاد تو دلت

فکرای منفی نکن اصلااا

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون
بچه ها این باز بعد ۱۳روز  ک از امپول گذشته...ینی میتونهم بار دار باشم؟؟؟؟؟باورم نمیشه

عزيزم به سلامتي بارداري 😍 

واسه ازمايش بتا اصلا عجله نكن عزيزم

بذار قشنگ چند روز بعد موعدت برو 

به سلامتي و به دل خوش عزيزم 

خدايا دوستت دارم ♥️
صبح بخیر دوستان، میگم لانه گزینی میتونه کمتر از شش روز بعد از لقاح اتفاق بیفته؟ من دیروز ۱۸ سیکل بود ...

نه اصلا فكراي بد نكن .. اون كسي كه ميده خودش حافظ و نگهدارش هست..توكل به خدا داشته باش..استرس نداشته باش..

اگه موعدت نزديكه ..يه روز بعدش بي بي استفاده كن..

ان شاء الله كه بارداري

خدايا دوستت دارم ♥️