2777
2789
عنوان

شوهرم........

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 93 پست
حق با مامانته عزیزم

اون موقع نامزد بودیم الان عروسی گرفتیم مامانم پشتم نیس خاک بر سر من کنن که همون موقع طلاقمو نگرفتم

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدمی که خوشش نیاد خودش بی سر صدا طرفو بلاک می‌کنه 

نمیدونم چیکار کنم از چشام بیشتر بهش اعتماد داشتم الان اینجوری میکنه. بهم میگه لیاقت نداری باهات حرف بزنم

منم شرایط طلاق ندارم اما خدارو شکر همسرم خیلی مهربان و با ادب هست . اما اگه خدایی نکره یه چیز ...

خدانکنه برات اتفاق بیوفته عزیزم. منم همین فکرو میکردم تا وقتی فهمیدم در برابر شوهرم هیچ قدرتی ندارم

یعنی چی عکس لختی میزاره؟!!!!!!!!

خب با شوهرت حرف بزن بگو چی میخواد این زنه یعنی چی بلاکش نمیکنی چی میخوایی ازش پیام دادن همچین ادمی به شوهرتون کاملا غیر عادیه

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
اون موقع نامزد بودیم الان عروسی گرفتیم مامانم پشتم نیس خاک بر سر من کنن که همون موقع طلاقمو نگرفتم

عزیزم‌ خاک بر سر خیانت کار نه شما

با مامانت حرف بزن یمدت روش کار کن مطمئن باش باز پشتتو میگیره

شوهرت ارزش ی دیقه وقت گذاشتنم نداره

ی پروسه زمانی بزار فقط مامانتو راضی کنی

تو اون بازه ی زمانی هم با سیاست باش با شوهرت معمولی باش ازش پول بگیر به بهانه های مختلف ی مقدار پول داشته باشی

مدارکت..طلا اگه داری..هر چیز به درد بخورم کم کم از خونه خارج کن

یعنی چی عکس لختی میزاره؟!!!!!!!! خب با شوهرت حرف بزن بگو چی میخواد این زنه یعنی چی بلاکش نمیکنی چی ...

دارم به خودکشی فکر میکنم میگم بزار بمیرم لااقل انقدر زجر نکشم اینجا هم کسی دردمو آروم نکرد. بهش گفتم بیا باهم حرف بزنیم چرا این کارو میکنی میگه لیاقت نداری باهات حرف بزنم گمشو بیرون

نمیدونم چیکار کنم از چشام بیشتر بهش اعتماد داشتم الان اینجوری میکنه. بهم میگه لیاقت نداری باهات حرف ...

خب وقتی خانوادت حمایتت میکنن جدا شو از همچین آدمی 

چرا دوست داری تو همچین رابطه سمی بمونی؟؟؟

عزیزم‌ خاک بر سر خیانت کار نه شما با مامانت حرف بزن یمدت روش کار کن مطمئن باش باز پشتتو میگیره شوه ...

اخه منه خر دوسش دارم میخواستم زندگیمو نگه دارم😭😭😭😭

خب وقتی خانوادت حمایتت میکنن جدا شو از همچین آدمی  چرا دوست داری تو همچین رابطه سمی بمونی؟؟؟

خدالعنت کنه این زنه رو شش ماهه عروسی کردم عین این شش ماهه بخاطرش دارم زجر میکشم چرا شرش کنده نمیشه 

دارم به خودکشی فکر میکنم میگم بزار بمیرم لااقل انقدر زجر نکشم اینجا هم کسی دردمو آروم نکرد. بهش گفتم ...

عزیزکم قشنگم چه خودکشیی آخه دختر خوب

ارزش داره بخاطر ی آدم خائن بخوای همچین کاری کنی؟

لیاقتش همون پیریه س

فقط بفکر خودت باش..

عزیزکم قشنگم چه خودکشیی آخه دختر خوب ارزش داره بخاطر ی آدم خائن بخوای همچین کاری کنی؟ لیاقتش همون ...

اخه من مگه چی کم دارم؟؟؟ بخدا ظاهرمم خوبه 

خسته شدم بقران با گریه تایپ میکنم دلم میخواد بمیرم حداقل رنگ آرامشو ببینم

اخه منه خر دوسش دارم میخواستم زندگیمو نگه دارم😭😭😭😭

بیخیال بابا

برا کسی تب کن که برات بمیرررره

این رسم زندگیه

غیر این باشه باختی

فقط به بدیاش فک کن

برا خودت ی شوهر رویایی نساز توو خیالت

این مرد خائنه..

خدایی نکرده یمدت بعد با ی بچه میخوای به این نتیجه برسی؟

دارم به خودکشی فکر میکنم میگم بزار بمیرم لااقل انقدر زجر نکشم اینجا هم کسی دردمو آروم نکرد. بهش گفتم ...

هیچوقت هیچکس ارزش نداره که بخوای به خاطرش به خودت آسیب بزنی!طلاق بگیر ازش تنها راه دور از جونت مرگ که نیست در کل با مادرت حرف بزن بگو خیلی اذیتم میکنه اینم که بهت میگه لیاقت حرف زدن نداری بدون سرش یجا گرمه کسی که پاک باشه چرا باید بیاد بگه نه بلاک نمیکنم درضمن اگه براش مهم باشی بگو یا این زنه رو کلا بلاک کن یا ازت طلاق  میگیرم اگه قبول کنه بلاک کنه اونوقت میتونی راحت زندگی کنی 

اونجا هم که گفتی هیچکس ارومم نکرد اینجا خیلیا خوبن مهربونن اما بعضی ها هم متاسفانه نمک میریزن رو زخم آدم 

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
بیخیال بابا برا کسی تب کن که برات بمیرررره این رسم زندگیه غیر این باشه باختی فقط به بدیاش فک کن ...

چتای دوران نامزدیم هس اگه ببینی میگی عمرا این آدم اون باشه. بهش گفتم من ازت فرشته ساختم تو ذهنم چرا از همون روز اول خود واقعیشو نشونم نداد؟؟؟ دلم داره میترکه. شما انشاالله زندگی خوبی داشته باشی. طلاق گرفتن حرفش آسونه ولی منی که ۵ ساله با این آدم با خوب و بدش ساختم از مردن سخت تره دلم میخواد بمیرم حس میکنم فقط مرگ آرومم میکنه یعنی ارزش من از ی زن خراب کمتره؟؟؟