2777
2789
عنوان

شوهرم........

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 93 پست
اخه من مگه چی کم دارم؟؟؟ بخدا ظاهرمم خوبه  خسته شدم بقران با گریه تایپ میکنم دلم میخواد بمیرم ...

شما هیچی کم نداری

اون ی تختش کمه..اون کم داره

به سلنا گومز خیانت کرد دوس پسرش چی کم داشت؟!

دختر جوونی اتفاقا خوشحال باش الان فهمیدی..طرف با ۴۰..۵۰سن تازه میفهمه طرفش خائن بوده..بعد ی عمر زندگی

اول راهی

بی لیاقته..محکم باااش..انقد ضعف نشون دادی پررو شده

خدانکنه برات اتفاق بیوفته عزیزم. منم همین فکرو میکردم تا وقتی فهمیدم در برابر شوهرم هیچ قدرتی ندارم

عزیزم خونه رو بنامم زده اگه من رو نخواد باید بره

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت هیچکس ارزش نداره که بخوای به خاطرش به خودت آسیب بزنی!طلاق بگیر ازش تنها راه دور از جونت مرگ ک ...

۱۹ سالمه دلم برای بچگیم میسوزه قلبم دردمیکنه مگه من بدبخت چی کم گذاشتم براش مگه چیکارم! نه کورم نه کچلم بخدا خواستگارم خیلی داشتم اما خاک برسرم کنن که این آدمو انتخاب کردم

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

عزیزم خونه رو بنامم زده اگه من رو نخواد باید بره

خوبه که پشتت گرمه انشاالله همیشه خوش باشی هیچوقت حال الان منو نداشته باشی... 

۱۹ سالمه دلم برای بچگیم میسوزه قلبم دردمیکنه مگه من بدبخت چی کم گذاشتم براش مگه چیکارم! نه کورم نه ک ...

چرا اینقدر زود ازدواج کردی! اون چند سالشه؟

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
چتای دوران نامزدیم هس اگه ببینی میگی عمرا این آدم اون باشه. بهش گفتم من ازت فرشته ساختم تو ذهنم چرا ...

ببین منم تجربه خیانتو داشتم

خداروشکر به ازدواج نرسید البته

پسره برام میمرد دوسال توو شوک بودم اصن چجوری تونست اینکارو باهام کنه

طلاق سخته قبول دارم..ولی باور کن بعضی زندگیا ادامه دادنش پوووچه..تازه عروسی دختر وضعیت اینه..چن سال دیگه این مردک میخواد چه گلی به سرت بزنه

شما هیچی کم نداری اون ی تختش کمه..اون کم داره به سلنا گومز خیانت کرد دوس پسرش چی کم داشت؟! دختر ج ...

چیکار کنم دیگه دوستش نداشته باشم راهی هس! 

چیکار کنم یادم بره چه قول هایی بهم داده چه خاکی تو سرم بریزم

ببین منم تجربه خیانتو داشتم خداروشکر به ازدواج نرسید البته پسره برام میمرد دوسال توو شوک بودم اصن ...

تنها نمیزاره تا خونه مامانم برم چجوری طلاق بگیرم

خودت داری ارزش خودتو پایین میاری عزیزم

اگه پاببن نبودم براش اینکارو باهام نمیکرد. دلم میخواد برگردم چشامو که باز کردم ببینم خونه بابامم داشتم کابوس میدیدم وقتی گوشیمو چک کنم ببینم بهم پیام عاشقانه صبح بخیر فرستاده 

چیکار کنم دیگه دوستش نداشته باشم راهی هس!  چیکار کنم یادم بره چه قول هایی بهم داده چه خاکی تو ...

ببین شما عاشق کسی هستی که توو ذهنت برا خودت ساختی

شخصیتی که توو ذهنت ساختی شوهرت نیس

فقط حرفا و وعده وعیدای پوچشه

منم چندین سال عاشق یکی بودم میمردم براش..وقتی فهمیدم خیانت کرده اصلا به روش نیوردم..خودش چون سرش یجا دیگه گرم بود رابطه رو خیلی کمتر کرده بود منم ی پیام خدافظی بهش دادم و تمام

۲سال هر دیقه زار زدم..شش ماه بعد خدافظی من برگشت اصلا جوابشو ندادم ول نمیکرد..وقتی برگشت داشتم بال در میوردم از خوشحالی ولی چون یکبار بمن ضربه زده بود با اینکه عاشقش بودم شمارشو دادم داداش دوستم بهش زنگ زد گف نفس نامزدمه مزاحمش نشو..صداش لرزید و قطع کرد..من اینور داشتم خودمو تیکه تیکه میکردم که رفففففف برای همیشه رففففف

ولی غرورم شخصیتمو نمیخواستم یبار دیگه خورد کنه..

الانم برگردم همون کارو انجام میدم

برا خودت ارزش قائل شو

ببین شما عاشق کسی هستی که توو ذهنت برا خودت ساختی شخصیتی که توو ذهنت ساختی شوهرت نیس فقط حرفا و وع ...

حرفهات آرامش میده ارزش میده. انگار یادم رفته منم آدمم ازبس سعی کردم شبیه اون چیزی بشم که اون دوستداره خود واقعیمو فراموش کردم. مامانم از اول فهمید من تغییر کردم ساکت شدم گوشه گیر شدم واسه همین میگفت جداشو این مرد زندگی نیست الان تو دوراهی گیر کردم. دلم میخواد بترسه ترس از دست دادنمو داشته باشه گیج شدم