2777
2789
عنوان

شوهرم........

2562 بازدید | 93 پست

خسته شدم فقط میگم خداروشکر حامله نبودم واگرنه میمردم....... دعوامون شد از سر این زنیکه 

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته شدم از دستش بخدا دیگه. شش ماهه عروسی کردیم. دارم پشیمون میشم. ی زنیکه تو اینستا بهش پیام میده. هی کلیپ طنز میفرسته براش. شوهرم میگه من جوابشو نمیدم ولی چرا زنه دست بردار نیست اگه واقعا شوهرم بهش محل نمیده

بهش گفتم بزار پاکش کنم بلاکش شدم منو هل میده میگه برو گمشو دیگه خسته شدم ازت ی چشم اشکه یکی خون مامانم میگفت طلاقتو بگیر این بدرد نمیخوره هی گفتم نه مامان درست میشه

بهش گفتم بزار پاکش کنم بلاکش شدم منو هل میده میگه برو گمشو دیگه خسته شدم ازت ی چشم اشکه یکی خون ماما ...

ببین اگ مادرت پشتته طلاقتو بگیر 

شوهر من جلو چشم خودم با زنا میگ میخنده ولی شرایط طلاقو ندارم من طلاق شذه بزرگترین ارزوم جوونیتو تباه نکن 

ذات عوض نمیشع

ببین اگ مادرت پشتته طلاقتو بگیر  شوهر من جلو چشم خودم با زنا میگ میخنده ولی شرایط طلاقو ندارم ...

بخدا خسته شدم شوهرم خیلی خوب بود فقط بد دل بود. الان فاز بلاگری گفته میره با اون رفیقای الدنگش کلیپ درست میکنه خانواده خودشم هرچی بهش میگن نکن زشته بحرف اوناهم گوش نمیکنه

ببین اگ مادرت پشتته طلاقتو بگیر  شوهر من جلو چشم خودم با زنا میگ میخنده ولی شرایط طلاقو ندارم ...

منم شرایط طلاق ندارم اما خدارو شکر همسرم خیلی مهربان و با ادب هست . اما اگه خدایی نکره یه چیز مشکوک ببینم  بهش گفتم باید از خونه بری ‌. یا از خونه بره یا می کشمش بخدا.قسم 

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
واااا دیگه چطوری بهت بفهمونه داره با کس دیگه وقت میگذرونه اخه؟؟؟؟ اگه واقعا خوشش نیومد بلاک میکرد و ...

زنه سنش بالاس ولی عکس لختی میذاره. شوهر منم به حساب غیرتیه. امشب رفتم تو اینستاش میبینم نوشته فلانی برای پیام شما استیکر خنده فرستاده بهش میگم چرا پیاماتو پاک کردی میگه این به استوریم واکنش نشون داده من پیام ندادم