2777
2789
عنوان

آلزایمر

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 68 پست
دقیقا مامانم منم پارکینسون داره نمیتونه زیاد حرف بزنه همه کارهاشون من انجام میدم مثل بچه شده با قرص ...

چقدر بد🥺🥺🥺 از لحاظ صورت شکسته نشده؟ مثل سفیدی مو و چروک و....؟

اره واقعا ادم وقتی ی مرسض داشته باشه خودشم داغون میشه نمیشه واکر بگیرین براش خودش راه بره؟ یا دستشو ...

مامانم واکرم داره ولی نمیتونه زیاد راه بره پارکینسون مریضی خیلی بدی آدم تعادل ندارن بدنش قفل میشه بدترین مریضی بخدا 😐🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر بد🥺🥺🥺 از لحاظ صورت شکسته نشده؟ مثل سفیدی مو و چروک و....؟

آره خیلی همه همکارش وقتی دیدنش گفتن چرا اینطوری شدی همه مامانم دوست داشتن کارمند خیلی منظمی بود سروقت می‌رفت سرکار سروقتم می اومد خونه شاید بعضی وقتها دیرترم می اومد یه دوشی یادم ساعت 10شب اومد خونه دلم شور میزد داشتم دق میکردم 

مامانم واکرم داره ولی نمیتونه زیاد راه بره پارکینسون مریضی خیلی بدی آدم تعادل ندارن بدنش قفل میشه بد ...

ای وای🥲 چقدر بدههه بنده خدا چقدرم خودش اذیته😔 کاش میتونس حداقل باواکر راه برهه ولی دستشو بگیر چن قدم روزانه راه ببرش ی موقع پاهاش خشک نشه

ای وای🥲 چقدر بدههه بنده خدا چقدرم خودش اذیته😔 کاش میتونس حداقل باواکر راه برهه ولی دستشو بگیر چن ق ...

هی خیلی سخته توالت فرنگی داریم صبح ها میبرمش دستشویی دیگه بقیه اش ایزی لایف مامانم😐🥺💔😭😢

یه چیزی میگم یه چیزی می‌شنوی نامرد از داداشم تا حالا ندیدم همه خانواده ترددشون کردن واگذارشون بخدا

مامانت جوونیشو گذاشته براش بعد الان اینحوری داره جواب میده🤦‍♀️ مامانتم بنده خدا تازه اول لذت هاشه

هی خیلی سخته توالت فرنگی داریم صبح ها میبرمش دستشویی دیگه بقیه اش ایزی لایف مامانم😐🥺💔😭😢

وای بمیرم برات🥺 چقدر سحتههههه🥲 کاش تعادل داشت خودش میتونست کارا شو بکنه

ای خدا🥺 میشه تغییرات ظاهرشو بگین ک بدونیم

تعادل نداره درست نمیتونه حرف بزنه یکدفعه بدنش قفل میشه تکون میخوره بعضی وقتها اگه قرص های کم زیاد بشه یه آلزایمر داره توهم یه کم داره 🥺😐😭😢

مامانت جوونیشو گذاشته براش بعد الان اینحوری داره جواب میده🤦‍♀️ مامانتم بنده خدا تازه اول لذت هاشه

آره دقیقا هی چقدر بچه باید پست فطرت نامرد بیشرف باشه مامان خودشو بلاک کنه🥺💔

تعادل نداره درست نمیتونه حرف بزنه یکدفعه بدنش قفل میشه تکون میخوره بعضی وقتها اگه قرص های کم زیاد بش ...

اخیی چروک پوست و سفیدی مو نداره؟ خیلی باهاش حرف بزن ک حدایی نکرده الزایمر نگیره و اینکه دستشو بگیرین اروم اروم راه ببرینش وگرنه سنشون بره بالاتره بدتره خانومی

وای بمیرم برات🥺 چقدر سحتههههه🥲 کاش تعادل داشت خودش میتونست کارا شو بکنه

خدا نکنه عزیزم ای کاش یه بار خودش رفت حموم قرصشو خورده بود وای الهی بمیرم تو حموم خورد زمین سرشششکس خیلی خدا رحم کرد من سریع مامانم آوردم بیرون نشوندمش خونش خدا روشکر بند اومد ولی 12تا بخیه خورد

اخیی چروک پوست و سفیدی مو نداره؟ خیلی باهاش حرف بزن ک حدایی نکرده الزایمر نگیره و اینکه دستشو بگیرین ...

آره موهاش که سفید شده رنگش میکنم صورتشم چروک داره ولی نه زیاد چون مامانم اصلا اهل آرایش این چیزها نبود قرص که بخوره با واکر یه کم خودش راه می‌ره ولی نه زیاد هی