2777
2789
عنوان

آلزایمر

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 68 پست
آره موهاش که سفید شده رنگش میکنم صورتشم چروک داره ولی نه زیاد چون مامانم اصلا اهل آرایش این چیزها نب ...

اخی🥺 چقدر بد حالا ددسته مسن هستن ولی خب انقدر زود نباید از پا بیفته بیجاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه عزیزم ای کاش یه بار خودش رفت حموم قرصشو خورده بود وای الهی بمیرم تو حموم خورد زمین سرشششکس ...

اخی🥺🥺🥺🥺🥺 بیچاره چقدر بد🤦‍♀️ کاش میتونست بره خودش

آره بخدا بعضی وقتها میبینم یواشکی داره گریه می‌کنه خیلی سخته هی خدا 😢🥺💔

ای بابا🤦‍♀️💕 کم کم در روز یکم راه ببرش ک ۵ سال دیگ توی ۷۰ سالگی بتونه راه بره خودتون چن سالتونه

راه می‌ره ولی خیلی کم سی خورده ی 😢🥺💔

ای بابا ایشالا بدتر از این نشه و بتونه همین چند قدم راهم بره نوه هم داره؟ حالا خودت خیلی کار سنگین نکن چن وقت بعد خودتم می افتی اگ رعایت نکنی

نمیتونه از همون وقت بعد صندلی میذارم میشینه 

موقع بلند شدن و نشستن هم دستشو بگیز نیفته اکرم میتونی هر از گاهی ببرش ت خیابون و بیرون و دستشو بکیرین ک نیفتهوو یکم راه بره روحیش عوض بشه

موقع بلند شدن و نشستن هم دستشو بگیز نیفته اکرم میتونی هر از گاهی ببرش ت خیابون و بیرون و دستشو بکیری ...

آره میگیریم مامانم ویلچر داره با ویلچر بعضی وقتها میبرمش بیرون یه کم راه میره

ای بابا ایشالا بدتر از این نشه و بتونه همین چند قدم راهم بره نوه هم داره؟ حالا خودت خیلی کار سنگین ن ...

آره داره ولی چه فایده داداشم که نمیاد پیشش بیارتش منم که خودم داغونم نه کمر دارم نه زانو 

آره داره ولی چه فایده داداشم که نمیاد پیشش بیارتش منم که خودم داغونم نه کمر دارم نه زانو 

وای عزیزم🥺 خودت هم تنها سختتع فقط ایشالا یتونه در همین حد راهم بره 🥺 نمیشه ایزی لایف نکنیش حودش بره و بیاد؟ ت ام کمکش کنی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ اینجوری خودتم مریض میشی

وای عزیزم🥺 خودت هم تنها سختتع فقط ایشالا یتونه در همین حد راهم بره 🥺 نمیشه ایزی لایف نکنیش حودش بر ...

وای نه اصلا نمیشه سخته مامانم یه کم اضافه وزنم داره اصلا نمیشه زیاد بلندش کنم