baharanm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 3614 عنوان آلزایمر 739 بازدید | 68 پست بچه ها پدربزرگم الزایمر داره شدید و با بی اختیاری ادرار و اینکه خب دکتر مبگه اخرین مرحله بیماریش بهترین دکترا تهران هم رفته ولی فایده نداره و اینکه خب اینجوزی خیلی بدتره چون خیلی اذیت میکنه و خب به نظرتون تا چن سال دیگه عمر میکنه 1403/01/18 | 16:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6775 عمر دست خداست یه پرستار براش بگیرید عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
نداجونم عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6467 مادربزرگمن بعد از شدت آلزایمرش به سال نکشید فوت کردواقعا اذیت شدیم هممون 💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
baharanm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 3614 عمر دست خداست یه پرستار براش بگیرید نمیگیرن براش و از طرفی هیچ کسم نمیره برای رسیدگی بهش شرایطش خیلی سخته
baharanm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 3614 خاله منم آلزایمر گرفت یکسال طول کشید فوت کرد ایشون ۴ ساله داره
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6775 نمیگیرن براش و از طرفی هیچ کسم نمیره برای رسیدگی بهش شرایطش خیلی سخته یه عمر بچه بزرگ کن .یه عمر کار کن .اینم بچه خداروشکر بچه ندارم عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
baharanm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 3614 مادربزرگمن بعد از شدت آلزایمرش به سال نکشید فوت کرد واقعا اذیت شدیم هممون اخه ن مبتونه بره دسشویی ن میتونه راه بره و خیلی سخته شرایطش خیلی زیاد
baharanm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 3614 یه عمر بچه بزرگ کن .یه عمر کار کن .اینم بچه خداروشکر بچه ندارم عزیزم ۹ تا بچه داره بعد ۵ تا دختر که میگن به ما ربطی نداره ۴ تا پسر که اونام اصلا نمیان ققط بابای منه ما هم دوریم هر روز نمیشه
baharanm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 3614 وای خیلی سخته دست خداست واقعا سخته عمرم دست خداست ولی خودشون بیشتر اذیت میشه ایشالا خدا ادمو زمین گیر نکنه
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6775 عزیزم ۹ تا بچه داره بعد ۵ تا دختر که میگن به ما ربطی نداره ۴ تا پسر که اونام اصلا نمیان ققط بابای من ... منظورم به پدر شما نبود عزیزم منظورم همونایی هستن ک میگن به ماچ بخدا پدر ارزشش از مادر بالاتره عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
نداجونم عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6467 اخه ن مبتونه بره دسشویی ن میتونه راه بره و خیلی سخته شرایطش خیلی زیاد خب میدونممادربزرگمنم توو اون یک سال ایزی لایف میکردنبنده خدا زنعموم رسیدگی میکرد بهش خدا خیرش بده 💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
baharanm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 3614 خب میدونم مادربزرگمنم توو اون یک سال ایزی لایف میکردن بنده خدا زنعموم رسیدگی میکرد بهش خدا خیرش ب ... اره ایشونم ایزی لایف ولی ۴ ساله هر روز بدتر میشه