2777
2789
عنوان

آلزایمر

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 68 پست
منظورم به پدر شما نبود عزیزم  منظورم همونایی هستن ک میگن به ماچ  بخدا پدر ارزشش از مادر ...

واقعا اصلا انگار پدر ندارن هر کدوم سما زندگی خودشونن دختراش ک میگن به ما ربطی نداره

واقعا سخته عمرم دست خداست ولی خودشون بیشتر اذیت میشه ایشالا خدا ادمو زمین گیر نکنه

دقیقا مامانم منم پارکینسون داره نمیتونه زیاد حرف بزنه همه کارهاشون من انجام میدم مثل بچه شده با قرص یه کم راه می‌ره حرف میزنه من اصلا نمی‌فهمم واقعا سخته پرستاری مامانم ایزی لایف میکنم صبح تا شب خونه ام برم بیرون صد بار زنگ میزنم😐🥺💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مامانم منم پارکینسون داره نمیتونه زیاد حرف بزنه همه کارهاشون من انجام میدم مثل بچه شده با قرص ...

خیلی هم اینطوری از بین میرن و شکسته میشن🥺🥺🥺🥺😭

وای عزیزم🥺🥺 چن سالشونه؟ شما یدونه هستید؟

65سالش هس مامانم یه داداش نامرد وجدان دارم اگاصلا یادش نیست یه مامان داره مامانم بلاک کرد عوضی بیشرف من تنهام شوهرمو که فقط نق میزنه 

65سالش هس مامانم یه داداش نامرد وجدان دارم اگاصلا یادش نیست یه مامان داره مامانم بلاک کرد عوضی بیشرف ...

وای عزیزممم هنوز ک مامانت خیلی جوونه🥺🥺 وای چقدررر بد😐 چجوری میتونه انقدر بی تفاوت باشهه اینجاس ک فرق دختر و پسر معلوم میشه

آره دنیا واقعا بی عدالت نباید مامانم اینجوری میشد شوهر حواله امم پارکینسون داشت پارسال فوت کرد هنوز ...

ایشالاااا که صد سال سایه اش بالای سرت باشه🥺 از لحاظ صورتی هم شکسته شده؟ نمیتونی دستشو بگیری و ببریش بیرون؟ 

وای عزیزممم هنوز ک مامانت خیلی جوونه🥺🥺 وای چقدررر بد😐 چجوری میتونه انقدر بی تفاوت باشهه اینجاس ک ...

مامانم کارمند بازنشسته اس خیلی خودشو خسته میکرد البته بابام معتاد بود همش مامانم کتک می‌زد ازش حقوقشو‌ می‌گرفت مامانم یه تنه هم مامان بود هم بابا اجاره خونه میداد خرج خونه میداد برای ما لباس می‌خرید برای داداش بیشرفم دو تا ماشین خرید الان بجای تشکر از مامانم داداش عوضی بیشرفمم مامانم بلاک کرد زنیکه اش هم عوضی بیشرفه 

مامانم کارمند بازنشسته اس خیلی خودشو خسته میکرد البته بابام معتاد بود همش مامانم کتک می‌زد ازش حقوقش ...

وای عزیزم چقدر مامانت سختی کشیده🥺🥺🥺🥺🥺 داداشت چطور دلش اومد اینکارو بکنه🥺🥺 کاش مامانت کلی دختر داشت

ایشالاااا که صد سال سایه اش بالای سرت باشه🥺 از لحاظ صورتی هم شکسته شده؟ نمیتونی دستشو بگیری و ببریش ...

ممنون عزیزم مامانم ویلچر داره بعضی وقتها میبرمش بیرون خودمم دیگه حوصله ندارم افسرده شدم

ممنون عزیزم مامانم ویلچر داره بعضی وقتها میبرمش بیرون خودمم دیگه حوصله ندارم افسرده شدم

اره واقعا ادم وقتی ی مرسض داشته باشه خودشم داغون میشه نمیشه واکر بگیرین براش خودش راه بره؟ یا دستشو بگیری؟ 

وای عزیزم چقدر مامانت سختی کشیده🥺🥺🥺🥺🥺 داداشت چطور دلش اومد اینکارو بکنه🥺🥺 کاش مامانت کلی دختر ...

آره خیلی خودش بخاطر ما مریض کرد از بس داداشم بی احساس سنگ دل آره واقعا کاش خواهر داشتم عمه هام عوضین پول پرست کثافت