2777
2789
برادرم ازدواج کرده نمیدونست خانمش مشکل اعصاب شدید داره حتأ چندمرطبه تیمارستان رفته زمانی مجرد بود ال ...

ببین اگر مسئله فریب در ازدواج باشه نکاح فسخ میشه یعنی طلاقی نیست ک مهریه باشه...اما الان ک چندسال گذشته اثباتش سخته ک قبلش اینجوری بوده و برادرت نمیدونسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

همسرم بعنوان پس انداز زندگی برای آینده همه دارایی منو یا طلا خریدن یا برای خودشون سپرده باز کردن ، چند بار امتحانش کردم دیدم آدم درستیه،اما کمتر از یکسال که با هم بودیم با بچه های من سازگاری نداشتن و چند بار قهر کردن و رفتن. آخرین سری که رفتن جهیزیشو خواستن چون اعتماد زیادی بهش داشتم. منم فرستادم فکر میکردم حالا که داره تموم میشه اندازه مهریش از پس اندازمون ورمیداره و بقیه رو پس میده ازش وکالت تام داشتم ، وکالت رو باطل کردن و گفتن این پول ها حق منه و الان گفتن بهم حق طلاق بدین که ندادم

نمیخوام حق طلاق بدم بعدش ایشون برای مهریه اقدام کنن و بعد گرفتن مهریه با حق طلاق ازم جداشن

سوالم اینه، آیا میشه تو حق طلاق قید کرد در صورت اقدام به دریافت مهریه در هر زمانی این حق طلاق باطل میشه؟

چطور میتونم حق طلاق بدم که ایشون نتونن ضرر مالی بیشتری بهم بزنن

کمتر از یکسال با من زندگی کردن واقعا نامردی بزرگی در حقم کرده حتی پس انداز بچه هامم برده

و اینکه من جهیزیه رو فرستادم نمیتونم درخواست الزام به تمکین بدم؟

بیمه منشی وکیل نمیخواد بگین اگه تونسم جواب میدم

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
همسرم بعنوان پس انداز زندگی برای آینده همه دارایی منو یا طلا خریدن یا برای خودشون سپرده باز کردن ، چ ...

در مورد الزام به تمکین بله چون ایشون منزلشون ترک کرده میتونین دادخواست الزام به تمکین بدین در مورد دادن حق طلاق میتونین هر توافقی ک خواستین بکنین مثلا با خودش توافق کنین ک ایشون مهرش رو در قبال دادن حق طلاق از جانب شما بذل کنن و ببخشن در واقع باید با خودش توافق کنین یا در توافق نامه قید کنین هر زمان ک اقدام به مطالبه مهریه کنن حق طلاق ازشون ساقط میشه

در مورد الزام به تمکین بله چون ایشون منزلشون ترک کرده میتونین دادخواست الزام به تمکین بدین در مورد د ...

فقط اینکه به ایشون دسترسی ندارم و بلاکم کردن خودم نمیتونم برم دفتر خونه و حق طلاق رو با این شروط تنظیم کنم و براشون بفرستم؟

فقط اینکه به ایشون دسترسی ندارم و بلاکم کردن خودم نمیتونم برم دفتر خونه و حق طلاق رو با این شروط تنظ ...

خیر باید طبق توافق قبلی و با هم مراجعه کنید یا حداقل با کسی ک از جانب ایشون وکالت داشته باشه چون حق طلاق مربوط به شما و بذل مهریه مربوط به ایشون هست و هیچکدوم نمیتونین به تنهایی از جانب هردو اقدام کنین