2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخواستم وکالت شرکت کنم میخواستم بدونم تو دوره کار اموزی باید پیش وکیل خاصی باشیم ؟ روندش چجوریه ...

بله یکی رو به عنوان وکیل سرپرست انتخاب میکنی ولی اگر بتونی با وکلای دیگم میشه همکاری کرد .بله اگر پرونده بگیری خب درآمد داری اگرچه برای کارآموزان کمتر بستگی به خودت و ارتباطی ک داره

بله یکی رو به عنوان وکیل سرپرست انتخاب میکنی ولی اگر بتونی با وکلای دیگم میشه همکاری کرد .بله اگر پر ...

ممنونم ازت 

وکیل ها اذیت نمیکنن ؟ پیش خانم برم بهتره یا آقا ؟ و اینکه کسی رو نشناسم خود کانون بهم معرفی میکنه ؟

ممنونم ازت  وکیل ها اذیت نمیکنن ؟ پیش خانم برم بهتره یا آقا ؟ و اینکه کسی رو نشناسم خود کانون ...

بستگی به خودتون داره من وکیل خانم رفتم ولی بچه‌ها دیدم پیش آقایون هم رفتن...بستگی به وکیلت داره چطور آدمی باشه

بپرس

برادرم ازدواج کرده نمیدونست خانمش مشکل اعصاب شدید داره حتأ چندمرطبه تیمارستان رفته زمانی مجرد بود الان خیلی بعث دعوا توزندگی دارن درحدی که چیزی دستش بیاد پرت میکنه هیچی حالیش نمیشه ایا میتونه طلاق بده بدون مهریه