2777
2789
عنوان

ای پیامو به مربی مهد بچم بدم؟

464 بازدید | 24 پست

یک ماه بچمو فرستادم مهد نه شعری نه داستانی نه طوره ای هیچی آموزش ندادن فقط رنگ آمیزی حتی مدیرشون اجازه نمی‌داد از اتاق بازی استفادع کنن روز اول میگفت فلان امکانات رو داریم فلان کارو میکنیم بعد از موقع از بچم میپرسیدم میگفت که نه مامان اتاق بازی نمیبرنمون 

منم به مربیشون گفتم خانم فلانی بچه من یکماهه مهد میاد یه دونه شعر یاد نگرفته گفت که توقعه ات بیجاعه سه ماه اول رو کلاا انتطار هیچی نداشته باش خلاصه بعد نزدیکای عید بچمو بردم مهد دیدم نصف بچها نیومدن مربی نشستن ساکتتت ساکت جوری که منم حوصله ام نمیکشید اونجا بمونم با یه حالتی میگه اا چرا آوردی مهد (در صورتی که خداشاهده خودش پیشنهاد داد فلان روز و فلان روزم بیان دیگه نیان تا بعد عید)من بچه رو گذاشتم دیدم شروع کرد گریه که مامان من نمیمونم مربیشون اشاره کرد که هواسش رو پرت میکنم برو من دراومدم دلم طاقت نگرفت گفتم بزار بریم تو حیاط ببینم گریه میکنه باز رفتم تو دیدممدیرشون از پنجره گفت نه وایساده برو من اومدم تو ماشین دیدم زنگ زده با یه حالت عصبی که تووو اومدی چکارر کنی به زور بچه رو آروم کردیم بچه گریه افتاده منم رفتم گفتم لباساتو بیار بپوش بریم دیدم مدیرشون میگه که شما اخم و تخم میکنید و مگه من چی گفتم اون روزم اومدی گفتی بچه ام یکماهه میاد چیزی آموزش ندادید بهش منم خداحافظی کردم و‌اومدم...بعد

پیام دادم که خانم فلانی دیگه بچمو مهد نمیارم وسایلش رو جمع کنید ببرم گفت باشه حالا مسئله اینجاست که این خانم بجز شهریه ماهیانه ۵۰۰ تومن هزینه کاغذ ازم گرفتم که کلا فک نکنم اندازه چهل پنجاه تومن هم کاغذ تو این مدت مصرف کرده باشن براش میخوام پیام بدم بگم هزینه این یکماه رو کم کنیدبقیه روبرام بزنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر طلب داری ازشون مادر 

فکر کردی مهدکودک‌ بین المللی هست؟؟تا چند ماهه اول بچه ها سخت ارتباط میگیرن و یادگیری وحفظ شعر سخته براشون 

فقط به بازی میگزرد

آنقدر هم توی کار مربی دخالت نکنید چون کودک شما مستقل شدن رو یا. نمیگیره و مدام به پشت سرش دنبال شما میگرده

بببن برای یادگیری باید بگم توان یادگیری بچه ها باهم فرق میکنه.گاهی حتی یه بچه ای تو خونه باهوشه ولی تو مدرسه حواس پرت.در ضمن اگر بخوان فشار بیان ممکنه بچه اذیت بشه.بنابراین یادگیری همراه با بازیه که خب طبیعتا میزان یادگیری کمتره.

در مورد اتاق بازی هم هفته ای یه بار باید ببرن معمولا.

ولی خب به نظرم حق نداره بگه چرا اوردیش،خب پول میدی که بره مهد نه که خونه بمونه.این مسخره بازی را معلما هم جدیدا دراوردن.

۴ سالو چند ماهشه

سنش کم نیست، می تونسته چند تا مهارت بهش یاد بدن حالا نه لوزما شعر

ولی در کل قبل ثبت نام خوب تحقیق کن،. دم در بیاست از مامانای دیگه بپرس، بعد نگاه بچه ها کن خوشحال هستن یا نه

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

با این توصیفاتی که کردی به نظرم خیلی حرفه ای نیومدن. 

برای مهد خیلی پرس و جو تحقیق کن و فصط به گفته های مدیر بسنده نکن

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

حق دارید درسته که بچه ها فرق دارن ولی بالاخره یکماه هم کم نیست یه شعر کوتاه یا چیزهای دیگه میتونستن یاد بدن.

بنظرم مهد و عوض کن 

برای پول کاغذ هم حتما بگو این مدت و کم کنید باقی رو برگردونید

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
بببن برای یادگیری باید بگم توان یادگیری بچه ها باهم فرق میکنه.گاهی حتی یه بچه ای تو خونه باهوشه ولی ...

چی بگم آخه هفته ای یبار اتاق بازی؟ایشون تو مشخصات مهد میگه من فلان کارو میکنم فلان میکنم بعد در واقعا فقط یه رنگ آمیزی و اینکه بچهارو بزارن با هم بازی کنن دیگه شعر و این چیزت نباید در طول یکماه حداقل یه دونه شعر یاد میدادن؟من خودم باهاش کار کنم یاد میگیره