2777
2789
عنوان

شما به این موضوع اعتقاد دارید؟

83 بازدید | 8 پست

امشب زده به سرم فکر کنم😂⁦🤦🏻‍♀️⁩

یاد حرف یه بنده خدایی افتادم می‌گفت اگه میخوای به دعا و آرزوهات برسی باید یه چیزی رو به زبان فدا کنی.مثلا بگی خدایا فلان چیز رو ازم بگیر به جاش پول بده یا یه اتفاقی بیفته 

خرافاتی نیستم ولی دلم خواست واقعی بود این موضوع

مادرم هم به شدت به این موضوع حساسه میگه نباید همچین چیزی بگی چون اتفاق می‌افته و کلمات وقتی به زبان میان انرژی تأثیرگذاری دارند

نظر شما چیه؟ اگر همچین چیزی واقعی بود چه چیزی رو حاضر بودید از دست بدید و چی به دست بیارید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آدم ایده آل گرایی هستم هیچی رو راضی نیستم بدم در قبال به دست آوردن یه چیز دیگه اگه قراره خدا چیزی بهم بده باید همین طوری بده و اون چیزی که میده کامل و بی نقص باشه 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت