2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ از بارهنگ و عرق نعنا نتیجه نگرفتی

اگه کنکوری هستی یا بودی و میتونی درمورد کنکور تجربی (منابع استاتید نحوه خوندن )کمکم کنی ممنون میشم درخواست بدی یکم صحبت کنیم.و تجربتو در اختیارم بذاری. اگه داری امضامو میخونی چندثانیه بیشتر طول نمیکشه واسه قبول شدنم یه صلوات بفرست🫠❤️

مگ از بارهنگ و عرق نعنا نتیجه نگرفتی

قبلا استفاده کردم کاملا خوب بودم چون پرهیز شکستم هر جی میخوردم گفتم خب کاملا بهترم برخی علایمم برگشت اون تاپیک واس چن وقت پیش هستش در کنار دمنوش بایسی پرهیز کنی وگرنه نتیجه نمیگیری😑🤦‍♀️

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈
 قبلا استفاده کردم کاملا خوب بودم چون پرهیز شکستم هر جی میخوردم گفتم خب کاملا بهترم برخی علایمم ...

خب دوباره شروع کن وپرهیز کن منم همین مشکلو دارم ایشالا ک خوب میشیم

من شیرین بیام میخرم میجوشونم حرف نداره یکسال خوبه خوب بودم 

اگه کنکوری هستی یا بودی و میتونی درمورد کنکور تجربی (منابع استاتید نحوه خوندن )کمکم کنی ممنون میشم درخواست بدی یکم صحبت کنیم.و تجربتو در اختیارم بذاری. اگه داری امضامو میخونی چندثانیه بیشتر طول نمیکشه واسه قبول شدنم یه صلوات بفرست🫠❤️

شیرین بیان

خب دوباره شروع کن وپرهیز کن منم همین مشکلو دارم ایشالا ک خوب میشیم من شیرین بیام میخرم میجوشونم حرف ...

پرهیز خیلی سخته ولی چاره نیس .اخه دکترم میری میگه فلان چیزو نخور فقط غذای بخار پز.و کبابی نمیگه تا کی فقط میگه نخور😐 تمام 

قبلا کل غذاهام سیب زمینی اب مز مرغ خالی با برنج سوپ بود انقد تکراری ‌...

تو دارو میخوری رژیم غذاییت چجوریه؟

پرهیز خیلی سخته ولی چاره نیس .اخه دکترم میری میگه فلان چیزو نخور فقط غذای بخار پز.و کبابی نمیگه تا ک ...

من ۵ ساله معده درد دارم و ۲ سال پشت سر هم میرفتم دکتر فقد دارو میداد

ولی با حبوبات و فلفل دردم شدید میشه

من ت نت دیدم شیرین بیان + زنیان+ بابونه قاطی کنی دردهای چن ساله معده رو گفته بود خوب میکنه امتحان کر ...

همون شیرین بیان رو بجوشون بخور خیلی خوبه بقیه لازم نیست

بلاخره باید همه راه هارو رفت

همون شیرین بیان رو بجوشون بخور خیلی خوبه بقیه لازم نیست

هربار چقدر شیرین بیان میجوشونین، اندازش؟ 

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
من ۵ ساله معده درد دارم و ۲ سال پشت سر هم میرفتم دکتر فقد دارو میداد ولی با حبوبات و فلفل دردم شدید ...

وای ۵ سال تو از چی اینطوری شدی؟

علایمت میشه بگی چیه

معده سالم خدایی نعمته‌.حبوبات من میخورم مشکلی پیش نمیاد فلفل ارع خیلی اذیت میکنه یادم نمیاد کی خوردم.کلا حذف

هربار چقدر شیرین بیان میجوشونین، اندازش؟ 

دو قاشق غذا خوری بسه پودرش

یا دوتا دونه رو بجوشون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز