2777
2789
عنوان

مادر آگاه

337 بازدید | 13 پست

مادر آگاه میتونه فرزند آگاه تربیت کنه میتونه جامعه رو تغییر بده همه ما تو زند گی چالش ها و مشکلات زیادی داریم اما اولویت اول ما باید تربیت بچه هامون باشه 
از نظر من قدم اول برای مادر آگاه بودن اینه که ضعف هام رو بشناسم اونا رو رفع کنم تا به فرزندم منتقلش نکنم 
دارم سایه های درونم رو پیدا میکنم دارم سعی میکنم با کودک درونم با کمبودهاش مواجه بشم تازه اول راهم 
کسی اینجا هست که این مسیر رو رفته باشه؟
از نظر شما چه مادری مادر آگاه هست؟
چه ویژگی هایی داره؟

انسانیت......

چه تاپیک خوبی یه پسر دوساله دارم و کلی مشکلات ودغدغه خیلی دوست دارم بتونم پسرم رو درست تربیت کنم

من یه دختر ۶ ساله و یه پسر ۹ ماهه دارم دخترم دختر خوب و منطقی هست اما وقتی داشتم سایه های درون رو می‌شناختم دیدم ناخواسته سایه های من توی زندگیم نقش داشته و داره به دخترم هم منتقل میشه

انسانیت......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی جدی  دنبالش نمیکنم چون متاسفانه غرق در مشکلات دیگه شدم ،اما من کودکی خودمو تو وجود فرزندم تصور میکنم بعد یادم میارم چه رفتارهایی از مادر پدرم آزارم میداد،سرزنش ،داد زدن، صحبت کردن در مورد ناراحتی هام و گریه در حضور بچه ام ،سعی میکنم اینارو در حضورش انجام ندم ،من معتقدم مادر آگاه یعنی اینکه افراطی نباشیم افراطی به بچه محبت نکنی،افراطی سخت نگیری و افراطی دنبال آموزش نباشی،عزت نفس و توانایی صحبت کردنش تو جمع خیلی واسم مهمه، اجازه میدم حتی اگر داره حرفای مسخره میزنه به صحبت هاش توجه کنیم و بقیه رو هم دعوت کنم ب همین کار،ما مادرا بزرگترین اینه تقلید بچه ها هستیم باید مواظب رفتار خودمون باشیم یه مادر آگاه همراه با رشد فرزندش رفتار خودش و آگاهی هاشم تغییر می‌کنه من خیلی صبورتر شدم آدمی بودم که مدام عصبانی میشدم، هنوز خیلی نقص دارم چون از آگاهی تا عمل فاصله زیادی هست اما می‌دونم که مسیری که تو ذهنمه بهترین مسیره

میشه لطفا بیشتر توضیح بدید 

من توی کودکی مادرم کارمند بود و خب خیلی پیشم نبود پدرم هم سرکار بود 

کسی به لباس ها و نظم غذاخوردن من اهمیتی نمی‌داده و من هم الان متاسفانه خیلی سر تایم نیستم نسبت به غذا خوردن بچه ها یا اینکه خواب بچه ها نظم خاصی نداره 

تو بچگی مسئولیت های زیادی به من واگذار می‌شده و الان من گاها توی رفتارهام میبینم که توقع زیادی از بچه هام دارم 

توی بچگی من برای دیده شدن توسط پدر و مادری که درگیر کارهای خودشون بودن سعی می‌کردم کارهایی انجام بدم که بقیه هم سن و سالهام انجام نمیدادن و این قضيه باعث شده  از دوران کودکیم لذت نبرم حالا گاها توی رفتارهام میبینم  اجازه بچگی کردن رو از دخترم ناخواسته میگرفتم البته اینا رو با شدت انجام ندادم ولی همون درصد کم هم حس میکنم توی دخترم تاثیر گذاشته

انسانیت......

تو زمینه تربیت کودک یه کتاب خوب وجامع میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟

چگونه با کودکانمان صحبت کنیم چگونه به حرف هایش گوش کنیم 

نویسنده آدل فابر

انسانیت......

من خیلی جدی  دنبالش نمیکنم چون متاسفانه غرق در مشکلات دیگه شدم ،اما من کودکی خودمو تو وجود فرزن ...

دقیقا موافقم با حرفت 

بچه ها اونی نمیشن که ما میخواییم اونی میشن که ما هستیم 

انسانیت......

چجوری تشخیص بدیم توانایی هاشونو؟

توی  بازی هاشون میشه فهمید

مثلا من الان میدونم دخترم توی ورزش  ژیمناستیک مهارت داره 

دخترم رو بردم باشگاه ورزش و بازی بعد اونجا مربیشون گفت که از لحاظ بدنی میتونه توی ورزش ژیمناستیک پیشرفت کنه 

دخترم رو بردم کانون فرهنگی و هنری اونجا بعد از صحبت با مربی فهمیدم توی نقاشی مهارت داره 

با دخترم بازی های ریاضی رو انجام می‌دادم فهمیدم به ریاضی علاقه داره 

اینا رو باید تجربه کنیم  

انسانیت......