2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت

771 بازدید | 45 پست

من تو هفته نهم از کجا جنسیت نی نیم بفهمم دل تو دلم نیس غیراز صبر😂 حس میکنم همه تست ها الکیه 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلامعلوم نمیشه تا سونوی انومالی

اصن طاقت ندارم همش میگم کاش آن تی به چی بگه

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
بچه چندمته؟ دوست داری چی باشه

دوم 

یدونه پسر دارم

اصن طاقت ندارم همش میگم کاش آن تی به چی بگه

فقط بعد ها اگه فهمیدی پسر ناشکری نکنیا:) 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
حست درسته همه تسته ها الکیه. فقط باید تا سونو وایسی.

حسم ک سردرگم میدونی سر پسرم همش یه حسی میگف دختره اونوقت پسر شد دگ حسه کور شده سر این واقعا نمیدونم

ازمایش سلفری بهت دقیق می گه 

اون برا مشکل داشتن جنین دلم نمیخوا برم اصن

2823
2791
2779
2792