2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم من حرکات دخترم اصلا منظم نیس،از اول که شروع کرده به حرکت دو سه روز حرکت نداره،یه روز داره..به ن ...

هفته هاتون رفته بالا دیگه باید حداقل روزی یه دفه تکون بخوره.

من از ۲۲هفته که شدم هرروز  همین که دراز بکشم حتما چند دفه ای تکون میخوره البته پسرا حرکاتشون بیشتره تا دخترا.

بازم به دکتر بگو عزیزم.

حتما نی نیت ارومه😍😍

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

نه بابا یه رنگی بذار فعلا مهم نیست. مهم اینه که از گذر روزات و جلورفتن بارداریت لذت میبری. جنسیت یه ...

باشه عزیزم الان میزارم

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
هفته هاتون رفته بالا دیگه باید حداقل روزی یه دفه تکون بخوره. من از ۲۲هفته که شدم هرروز  همین ک ...

خیلی آرومه ،من هرسونویی که رفتم ۵,۶ ساعت معطل خانم بودم تا تموم بخوره ،خوابه توی همه سونوها ، برای تعیین جنسیت دکتر ۱ ساعت و نیم سونو کرد تا این دختر یه کم به خودش زحمت داد تکون بخوره.حتی اکو قلبشم ۱ ساعت شد ,۲ تا دکتر اکو کردن تا خیالشون. احت شد ،پشت می‌کنه میخوابه، قبل از عید هم رفتم سونو مدل سجده خوابیده بود داشت انگشتش پاشو میخورد

خیلی آرومه ،من هرسونویی که رفتم ۵,۶ ساعت معطل خانم بودم تا تموم بخوره ،خوابه توی همه سونوها ، برای ت ...

عززززززیزم انگشت پاش😍😍😍😍😍

دکتراگفتن مشکلی خدای نکرده نیست همه چی نرماله؟

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

عززززززیزم انگشت پاش😍😍😍😍😍 دکتراگفتن مشکلی خدای نکرده نیست همه چی نرماله؟

نه هیچ مشکلی ندارن شکر خدا ،ازمایش،سونو‌همه چیز خوبه ..دکتر میگه تنبله همش خوابه که دیگه نمیشه کاریش کرد 

ازمایش خون تعیین جنسیت بده هزینه اش ۱ونیم ۱۰ ۱۲ روزه چواب رو میدن

عه اینو نمیدونستم اسمش چیه

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
عه اینو نمیدونستم اسمش چیه

اسمش ازمایش خون تعیین جنسیت

تو تهران مندل و نیلو انجام میدن. ازمایشگاهای مجهز هم نمونه میگیرن میفرستن اونجا بعنوان واسط ک هزینه ی ۱ تومن بیشتر میشه

بالای ۹هفته دقیق تر