2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 45 پست
فقط بعد ها اگه فهمیدی پسر ناشکری نکنیا:) 

نه پسرم بشه پشت هم میشن با این یکی بازم شکر

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون برا مشکل داشتن جنین دلم نمیخوا برم اصن

جنسیت هم می گه 

من برای مطمین شدن از سلامت جنینم رفتم و جنسیت هم خیلی زود متوجه شدم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
انساالله هرچی خیره همون بشه. من دوستانی که میبینم هفته هاشون هنوز پایین غصم میگیره😩 هنوز اول راهی ...

وای اره ۶ماه مونده هنوز

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
بیشترمونده دختر ۷ماه مونده 😃 هنوز دوماه و یه هفته هستی

دکتر تاریخ سزارین گف ۲۶/۲۷مهر

انساالله هرچی خیره همون بشه. من دوستانی که میبینم هفته هاشون هنوز پایین غصم میگیره😩 هنوز اول راهی ...

دقیقا عین من.من ۲۶ هفتم میگم روزا زود بگذره ، 😵‍💫

شما چند هفته ای؟

حسم ک سردرگم میدونی سر پسرم همش یه حسی میگف دختره اونوقت پسر شد دگ حسه کور شده سر این واقعا نمیدونم

منو تو سونو ان تی گفت و بعدم تو‌مطب دکترم. هنوزم انومالی نرفتم‌‌. یجوری برو ان تی که دوازده هفتت باشه احتمالا بتونه بت بگه.خدایی تا انومالی خیلی طولانیه ادم تو کف میمونه😅

منو تو سونو ان تی گفت و بعدم تو‌مطب دکترم. هنوزم انومالی نرفتم‌‌. یجوری برو ان تی که دوازده هفتت باش ...

آن تی ۱۲و۳روز میرم

انشاالله بسلامتی دنیا بیاد

سلامت باشی ب همچنین