2777
2789
عنوان

لخته ی خون🤥🤥

157 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من توی یه هفته ی پیش اتفاق بدی رو تجربه کردم که نمیتونم بخوابم در حدی که صبحا دو ساعتی خواب میرم و بیدار میشم دوباره٬ امروز صبح که بیدار شدم دیدم یه حالت لخته ی خون یا کبودی روی پیشونیمه و یکم ورم داره خطرناکه ایا؟؟

دماغت چرا دراز شده؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا چه جوابهای بی ربطی میدن... استارتر ببین سرت ضربه نخورده؟ 

نه هیچ دردی ندارم هرچی بهش دست میزنم درد نمیکنه

دو تا عزیزام رو تو یه هفته ی اخیر از دست دادم گریه نکردم تو خودم میریزم میگم شاید بد باشه

نه هیچ دردی ندارم هرچی بهش دست میزنم درد نمیکنه دو تا عزیزام رو تو یه هفته ی اخیر از دست دادم گریه ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه.. منم دایی عزیزمو نهم عید از دست دادم... خیلی ناراحتیم ولی چه کنیم که با تقدیر نمیشه جنگید...‌شما هم گریه کن تا سبک شی... باید سوگواری کنی تا دلت آروم شه...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
عزیزم خدا رحمتشون کنه.. منم دایی عزیزمو نهم عید از دست دادم... خیلی ناراحتیم ولی چه کنیم که با تقدیر ...

روحش شاد عزیزم.نمیتونم گریه کنم دست خودم نیست هرچی غمم بیشتر میشه بدتر میشم نمیتونم گریه کنم اصلا 

روحش شاد عزیزم.نمیتونم گریه کنم دست خودم نیست هرچی غمم بیشتر میشه بدتر میشم نمیتونم گریه کنم اصلا&nb ...

ممنون گلم.. خدا بهتون صبر و آرامش بده  

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند