2789

خیر

چون گناه کبیره ست

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس موقع عصبانیت زیاد که دیگه تحمل نداری چیکار میکنی 

میرم سفر

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

چه خوب حالا اگه موقعیتش نباشه چی 

اهنگ گوش میدم

چه جور آهنگایی که دراین حد حال آدوم خوب میکنه 

عراقی 

عاره قبلا وقتای که مشکلات زیاد میشد و کم میاوردم وطاقتم تموم.میشد

ولی یه بار تو یه تاپیکی که راجب خودکشی بود یکی لینک یه قسمت از زندگی پس از زندگی (تجربه مریم قربانی)رو گذاشت ومنم گفتم بزار ببینم چیه

دیدمش و فهمیدم به همین سادگی هم نیست که خودکشی کنی و تموم شه راحت بشی دیدم تازه شروع عذاب و سختیه. 

و دقیقا یکی دو روز بعدش یه مسئله ای پیش اومد که اگه اون برنامه رو ندیده بود بدون شک خودکشی میکردم چون تفکرم راجب خودکشی عوض شده بودو حرفای اون خانم همش تو گوشم بود

بعدش به حمکتش پی بردم که اونشب اتفاقی نبوده که من رفتم توی اون تاپیک و اون لینک رو دیدم و نشستم چند ساعت یه برنانه رو دیدم 

خدا رو شکر کردم و الان دیگه هرجی هم بشه به خودکشی فکر نمیکنم 

گریه میکنم دعا میکنم با خدا حرف میزنم و.. و خودم رو آروم میکنم و پا میشم تلاش میکنم صبرمیکنم و..تا اون مسئله و مشکل حل بشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ولی الان که فکر میکنم اون موقع هایی که به خودکشی فکر میکردیم گذشت پس الانام میگذره 

آره دقیقا 

زنده بمون بخاطر روزی که همه این آدم هایی که اذیتت کردن 

برای دیدنت سر و دست بشکونن