2789
منم یه مدت همینطوری بودم خیلی دردناکه  باید فیلمای بچگیتو زیاد ببینی اعتماد به نفستو بالا ببری ...

بچگیمو دوست ندارم ولی رو بقیه موارد دارم کار میکنم، ناراحت کنندست که موقعیتی که الان براش تلاش میکنم رو قبلا داشتم 

هرکس هرچی که دیدگاشه فرش قرمز دنیا زیر پاشه 🎵 🎶🎧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه ولی یه خانم دکتریو تو اینستا دنبال میکنم ظاهرا زن خوبیه و زندگی شادی داره  به هیچ دینی  هم معتقد نیست همسرشونم پزشک هستن.چند روزی بود فعالیت نداشت تو اینستا یه روز یه فیلم از خودش گذاشت.گفت من سالهاست درگیر افسردگی هستم و مدت هاست به خودکشی فکر میکردم و یه روز این خودکشی و عملی کردم  ظاهرا مقدار زیادی دارو خورده بود بعد چند ساعت خوابیده بودن و بعد باحال خیلی وحشتناکی بیدار شده بودن سردرد غیر قابل تحمل و مدام بالا میاوردن  بعد از اینکه حالشون خیلی بد میشه ترسی همه وجودشونو پر میکنه به دوستشون خبر میدن  که من خودکشی کردم و حالم خیلی بده دوستشونم میگه که در ورودی خونه رو باز بزار که من خودمو برسونمو بتونم بیام تو خونه نجاتت بدم یا اگه کسی از همسایه ها  متوجه شد بتونه بیاد نجاتت بده.خلاصه این خانوم با وضعیت خیلی بد خودشونو کشون کشون به در ورودی میرسونن و درو باز میکنن یکی از همسایه ها متوجه میشن و به امبولانس خبر میدن ایشونو به بیمارستان منتقل میکنن.بعد از انتقال به بیمارستان  به کما میره  و روح از بدنشون جدا میشه و به شدت عذاب میبینن. زیاد در مورد نحوه ی عذاب دیدنشون توضیح ندادن ولی میگفت اینقدر عذاب خودکشی زیاده که نمی ارزه بخاطر مشکلات این دنیا اون عذابو به جون بخرید مشکلات این دنیا هر چقدر کوچیک یا بزرگ قابل حل کردن هستن .چون اون شرایط براتون خیلی سخته به اشتباه فکر میکنید با از بین بردن جسم به ارامش میرسید در حالی که عذاب و سختی ای بینهایت بزرگ تر در انتظارتونه .مشکلات یه روز تموم میشن.بی پولی یه روز با تلاشو کار تموم میشه.افسردگی با مشاوره درمان میشه.بد اخلاقی اطرافیان با دوری کردن ازشون تموم میشه.زندگیو سخت نگیرید دوروز بعد به مشکلات امروزمون میخندیم.به خدا توکل کنید خودتونو بسپارید بهش.خودتونو دوست داشته باشید.مشکلات ارزش اینو ندارن که مرتکب گناهی بشیم که نا بخشودنیه و عذابش چندین برابر مشکلاتمونه.

بچگیمو دوست ندارم ولی رو بقیه موارد دارم کار میکنم، ناراحت کنندست که موقعیتی که الان براش تلاش میکنم ...

چرا اخه به این فکر کن بچگیت مشغله نداشتی و پاک تر از الان بودی فکر کن بچه ی خودته 

بعدشم برای این غصه نخور چون الان خیلیا هستن موقعیتشون از این خیلی بد تره و دارن تلاش میکنن چون می دونن روزای خوبی هم برای اونا و هم برای تو در انتظاره  

نه ولی یه خانم دکتریو تو اینستا دنبال میکنم ظاهرا زن خوبیه و زندگی شادی داره  به هیچ دینی  ...

وای ببین زندگی با آدم چیکارا میکنه 

مرسی عزیزم از پست قشنگت 🤍

چرا اخه به این فکر کن بچگیت مشغله نداشتی و پاک تر از الان بودی فکر کن بچه ی خودته  بعدشم برای ...

آخه نکته همینه من از بچگیم دغدغه داشتم خیلی خنده داره ولی همیشه دغدغم راضی کردن بقیه بود خیلی هم  سنم کم بود... 

بازهم به طور کلی موقعیتم خوبه ولی از درون جای کار دارم 

آخه نکته همینه من از بچگیم دغدغه داشتم خیلی خنده داره ولی همیشه دغدغم راضی کردن بقیه بود خیلی هم&nbs ...

ببین دغدعه واسه همه هست و بعد هم اینکه تو نباید زندگی باارزششتو بزاری برای راضی کردن بقیه هرچقدرم که مهم باشه چون نباید آرامشو با هیچ چیز دیگه ای معامله کرد بعدشم خداروشکر به موقعیتت راضی باش و خیال راحت تلاش کن 

نه ولی یه خانم دکتریو تو اینستا دنبال میکنم ظاهرا زن خوبیه و زندگی شادی داره  به هیچ دینی  ...

اصلا من شنیدم همه گناها بلاخره یه روزی بخشیده میشن با چند سال آتیش ولی خودکشی هیچ وقت بخشیده نمی شه و طرف تا همیشه تو آتیش میسوزه 

وای ببین زندگی با آدم چیکارا میکنه  مرسی عزیزم از پست قشنگت 🤍

اره واقعا زندگی خیلی عجیبه ادم همیشه باید سعی کنه شاد باشه و روحیشو حفظ کنه زندگی اینقدر کوتاهه اینقدر زود به پایان میرسه که باید جوری رفتار کنی که بهت خوش بگذره  ادمای سمیو از زندگیت حذف کن از حذفشون تو پیام رسانات شروع کن و اینقدر بی محلی کن بهشون که خودشون راهشونو بکشنو برن.زیاد کتاب بخون اهنگ های شاد گوش کن. برقص.به اطرافیانت کمک کن چه غریبه چه اشنا خیلی حس خوبی به ادم دست میده .با کسایی که دوستت دارن وقت بگذرون .و در نهایت همیشه بخند.هیچی قشنگ تر از لبخندت نیست😊

ببین دغدعه واسه همه هست و بعد هم اینکه تو نباید زندگی باارزششتو بزاری برای راضی کردن بقیه هرچقدرم که ...

اوهوم ممنون بخاطر حرفات