2789
عاره قبلا وقتای که مشکلات زیاد میشد و کم میاوردم وطاقتم تموم.میشد ولی یه بار تو یه تاپیکی که راجب خ ...

وای عزیزم انشاالله دیگه تو موقعیت های بد قرار نگیری 

حالا چی بود تو اون برنامه که متحول شدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واوووو دمت گرم 👌👌👏🤝👏

از این به بعد اگه کوچیک ترین بی لیاقتی از هر کسی دیدی با لیاقتش تنهاش بزار مبادا بخاطر این آدما بخای خودتو اذیت کنی ،

یادت نره ارزش تو خیلی بیشتر از این چیزاست   

وای عزیزم انشاالله دیگه تو موقعیت های بد قرار نگیری  حالا چی بود تو اون برنامه که متحول شدی&nb ...

ممنون 

شرایطی رو که براش اتفاق افتاده بود اونحا میگفت که چه عذابای میکشن 

و میگفت اگه مثلا یه مشکلی هست توی این دنیا که مثلا پنج سال توباید اونو بگذرونی و تو به خاطر اون خودکشی کنی 

وقتی که بری اون دنیا همون مقدار رو باید بگذرونی با شرایط خیلی بدتر و در حال عذاب فک کنم بر حسب زمان اونجا

الان دقیق یادم نیس

سرچ کن گوگل  برنامش رو ببین 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

از این به بعد اگه کوچیک ترین بی لیاقتی از هر کسی دیدی با لیاقتش تنهاش بزار مبادا بخاطر این آدما بخای ...

واقعا حرفات قشنگه مرسی 

پس تو هم از این به بعد به خودکشی فکر نکن ❤

مرسی عزیزم قسمت چند بود ؟

برای پارسال یا سال قبل بوده 

بزن تجربه مریم قربانی زندگی پس از زندگی دو قسمت هم هست

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خودمو گم کردم 😕 دارم تلاش میکنم مثل قبل بشم 

منم یه مدت همینطوری بودم خیلی دردناکه 

باید فیلمای بچگیتو زیاد ببینی اعتماد به نفستو بالا ببری کارایی که دوست داری بکنی و برای موفقیتت تلاش کنی