دختر من الان 13ماهشه و در طول روز کمتر شیر میخوره یعنی سعی میکنم بیشتر با غذا و تنقلات سیرش کنم فقط صبح که از خواب بیدار میشه و عصر ک میخواد بخوابه شیر میخوره. تو خواب هم دو سه بار بیدار میشه یکم مک میزنه دوباره میخوابه
حالا بنظرتون من میتونم روزه بگیرم؟ شیر خودم کم نمیشه؟
کسی بوده که تو شیردهی روزه گرفته باشه؟
به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر:"کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
قطعا رو شیرت اثر میذاره. من خودم یه روز که مایعات زیاد میخورم خیلی شیرم خوب میشه . و نکته ی دیگه اینکه بچه ی این سنی واقعا انرژی میبره ادم ضعف میکنه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
تا دوسال نباید روزه بگیرید .اصلا اصلا در دوران شیر دهی نباید روزه بگیری خانومی
روزه گرفتن به شرطی که مادر بتونه ایرادی نداره. من خاله ام سر هر سه تا بچه اش که شیر میداد روزه هم میگرفت تازه اون سرکارم میرفت. بستگی به بنیه و توان هر کسی داره
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
اگه شیرت کم بشه سخت میتونی جبران کنی باید کلی تقویت کنی تا برگرده به حالت الان...منم خیلی دلم تنگه ولی همینجوریشم پنجاه کیلو بیشتر نیستم دیگه روزه بگیرم چی میشم