2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2602 بازدید | 93 پست
خیلی دلم تنگ شده براش قول داده بود هیچوقت تنهام نزاره ولی الان یجوری رفته که انگار نه انگار اونهمه و ...

هیچوقت به هیچ قولی دل خوش نکن چون با کوچکترین مشکلی همشون فراموش میشن بهش دیگه پیامی نده تا خودش بیاد سمتت اون باید جلو خواهرش می ایستاد که به تو بی احترامی نکنه تا کار به اینجا بکشه

مرنج و مرنجان
هیچوقت به هیچ قولی دل خوش نکن چون با کوچکترین مشکلی همشون فراموش میشن بهش دیگه پیامی نده تا خودش بیا ...

به نظرتون میاد سمتم؟ واقعا خیلی دوستم داشت اصلا نمیتونم تصور کنم با یه همچین موضوعی یهو کل علاقش رفت به باد هوا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظر منم با خودت مبارزه کن از ذهنت دورش کنی این آدم با ایمن نجم کینه اگرم برگرده بارم اذیتت میکنه کشیدم که میگم الان ۷ ساله پدر و مادرم رنگ خونه منو ندیدن و ازنکه این ادم اگر واقعی دوستت داشته باشه کینه رو میزاره کنار میاد سراعت وگرنه همون بهتره بره خودتو سبک و بی ارزش نکن آدمها دنبال کسی میرن که بزور به دست بیارن نه راحت بزار اون احساس خطر کنه دیگه تم پبام نده اونی که میخواد بره پس بزار بره الان تا بعدا با یه بچه بره

خدایا تو را سپاس یاریم کن 
به نظرتون میاد سمتم؟ واقعا خیلی دوستم داشت اصلا نمیتونم تصور کنم با یه همچین موضوعی یهو کل علاقش رفت ...

بستگی به خانوادشم داره احتمالا خواهرش از اونور پرش میکنه و اینم تحریک میشه .

دلیل دعواتون با خواهرش چی بوده ?

مرنج و مرنجان
 بنظر منم با خودت مبارزه کن از ذهنت دورش کنی این آدم با ایمن نجم کینه اگرم برگرده بارم اذیتت می ...

اتفاقا گفت حتی اگر به فرض محال بخوام باهات زندگی کنم با خانوادت هیچ رفت و امدی نمیکنم تو میتونی بری بیای ولی نه من میام نه اونا حق دارن بیان خونه ما 

نمیدونم چرا یهویی اینجوری شد مقصر همه چیزو منو خانوادم میدونه با هیچکسم رفت آمد ندارن که از اونا مشورت بگیرن بفهمه کارش اشتباهه

بستگی به خانوادشم داره احتمالا خواهرش از اونور پرش میکنه و اینم تحریک میشه . دلیل دعواتون با خواهرش ...

اصلا با خواهرش دعوا نکردیم خواهرش یهو تو جمع به من گفت سبک 

چرا؟ چون عکس لباس عروس برای شوهرم فرستادم میگه عروس باید سنگین باشه لباس عروسو ما هر وقت میخواستیم میگرفتیم لازم نبود تو عکس بفرستی

البته کلا سر لباس عروس از اول داستان داشتیم اینا نمیخواستن هیچ مراسمی بگیرن لباس عروسم نمیخواستن بگیرن ولی من همسرم بعدا قبول کرد که بگیره اما حالا زده زیرش میگه بخاطر اینه که خیلی اذیتم کردین منم زدم زیر حرفم

اصلا با خواهرش دعوا نکردیم خواهرش یهو تو جمع به من گفت سبک  چرا؟ چون عکس لباس عروس برای شوهرم ...

آها خوب پس مشکل خواصی نیست حل میشه ان شاالله اینچیزا تو اول زندگی خیلیا پیش میاد نگران نباش 

مرنج و مرنجان
بستگی به خانوادشم داره احتمالا خواهرش از اونور پرش میکنه و اینم تحریک میشه . دلیل دعواتون با خواهرش ...

اصلا کلا خیلی به حرف خانوادشه هرچی اونا بگن قبول میکنه

آها خوب پس مشکل خواصی نیست حل میشه ان شاالله اینچیزا تو اول زندگی خیلیا پیش میاد نگران نباش 

اخه همش قسم میخوره که باهات زندگی نمیکنم و دوستت ندارم😔😔

اخه خیلی دوسش دارم بعد تا الان اینجوری نبود بار اوله اینجوری برخورد میکنه تو دعوا همش خودمو سرزنش م ...

عزیز دلم فقط میگم گاهی خیلی زود دیر میشود منم تو انتخابم احساسی تصمیم گرفتم الان بچه م و ی ماه ندیدم و می‌خوام جدا شم فقط می‌خوام بگم اگه میدونی بعدا تو زندگیت مشکلی پیش نمیاد سعی کن درستش کنی همین احساس رو بزار کنار