2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2602 بازدید | 93 پست
اولین باره من منت کشی میکنم اخه انقدرم دعوامون سنگین نبود  چون رفت به باباش گفت همه چی خراب تر ...

از رو عصبانیته مگه طلاق همینجوری الکیه ،میخاد زهر چشم ازت بگیره یه مدت رهاش کن خودش میاد سراغت 

از رو عصبانیته مگه طلاق همینجوری الکیه ،میخاد زهر چشم ازت بگیره یه مدت رهاش کن خودش میاد سراغت 

خیلی نگرانم که نکنه واقعا دوسم نداشته باشه اخه قسم خورد که دوستت ندارم ولی تا الان روزی صدبار میگفت عاشقمه

خداکنه با صبر کردن برگرده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی نگرانم که نکنه واقعا دوسم نداشته باشه اخه قسم خورد که دوستت ندارم ولی تا الان روزی صدبار میگفت ...

اولا دوستت داره الان افتاده سر لج ،دوما اگه تو عقد تکلیفت مشخص شه خیلی بهتره ،سوما ،اگه دوست نداری رابطه تون سرد شه با سیاست رابطه تو با خانوادش حفظ کن هم احترام قائل شو هم پررو نشن ،کج دارو مریض رفتار کن ،

اولا دوستت داره الان افتاده سر لج ،دوما اگه تو عقد تکلیفت مشخص شه خیلی بهتره ،سوما ،اگه دوست نداری ر ...

خانوادش خیلی ادمای حساسین یه پسر جوون از دست دادن الان یه دختر مجرد دارن با همسر من یعنی فوق العاده حساسن مادرش فکر میکنه مامان من میخواد پسرشو بگیره ازشون سر هرچیزی حرف در میاره برامون منم خیلی بی سیاستم شوهرمم کلا دهن خانوادشو نگاه میکنه اصلا نمیدونم چش شده همش میگه نمیخوام باهات زندگی کنم 

اگه خانوادش یکم منطقی بودن تا الان ده بار باید میگفتن برو به زنت زنگ بزن همین زنگاییم که میزنه و تهدیدم میکنه به طلاق قایمکی از باباش زنگ میزنه

خانوادش خیلی ادمای حساسین یه پسر جوون از دست دادن الان یه دختر مجرد دارن با همسر من یعنی فوق العاده ...

کنار اومدن باهاشون خیلی سخته ،من دقیقا تو این شرایطم ،ده ساله دارم تحمل میکنم ،ب شدت پشیمونم 

خانوادش خیلی ادمای حساسین یه پسر جوون از دست دادن الان یه دختر مجرد دارن با همسر من یعنی فوق العاده ...

من فقط میخوام زندگیمو حفظ کنم به هر قیمتی که شده ولی نمیدونم چجوری چون شوهرم همراهم نیست و میگه نمیخوامت

کنار اومدن باهاشون خیلی سخته ،من دقیقا تو این شرایطم ،ده ساله دارم تحمل میکنم ،ب شدت پشیمونم 

اخه خیلی همسرمو دوست دارم نمیتونم به این راحتی دل بکنم ازش😔

کلی رویا داشتم برا زندگیمون بخدا هر چی گفت قبول کردم نمیگم بدی نداشتم داشتم ولی کمم خوبی نداشتم تو این ده ماه که پشت پا زده به همشو میگه نمیخوام باهات زندگی کنم 

اخه خیلی همسرمو دوست دارم نمیتونم به این راحتی دل بکنم ازش😔 کلی رویا داشتم برا زندگیمون بخدا هر چی ...

میفهمم چی میگی چون تجربه شو دارم ولی کم کم خانوادش اینقد دعوا میندازن تا از هم سرد بشید ،مگه اینکه خیلی سساست ب خرج بدی ،از یه مشاور کمک بگیر ،از این شرایط الانم نگران نباش و نترس ،اشتی میکنید مطمئن باش 

میفهمم چی میگی چون تجربه شو دارم ولی کم کم خانوادش اینقد دعوا میندازن تا از هم سرد بشید ،مگه اینکه خ ...

شما که تجربه داشتید به نظرتون اینکه من بهش پیام ندم و زنگ نزنم یه مدت سرد ترش نمیکنه؟ یا باعث میشه کم کم اروم شه؟

شما که تجربه داشتید به نظرتون اینکه من بهش پیام ندم و زنگ نزنم یه مدت سرد ترش نمیکنه؟ یا باعث میشه ک ...

نه یکم فاصله بگیر ،تو سعی خودتو کردی فرصت بده فک کنه اروم بشه ،مردا وقتی خیلی بهشون نزدیک میشی برعکس ازت دور میشن 

نه یکم فاصله بگیر ،تو سعی خودتو کردی فرصت بده فک کنه اروم بشه ،مردا وقتی خیلی بهشون نزدیک میشی برعکس ...

همینکارو میکنم تا بلکه یکم اروم بشه ممنون از راهنماییتون توروخدا

شماام برام دعا کنید مشکلم حل شه♥️🙏😔

به نظرتون برمیگرده؟ اصلا حاضر نیست باهام حرف بزنه همش میگه شما بیخیالید نمیاید مشکلو حل کنید بعد میگ ...

هیچکاری نکن بزار بابت طرف بشه باهاشون اگه عاشقت باشه کوتاه میاد وگرنه که بزار بره ارزششو نداشته احساسی تصمیم نگیر هیچ اتفاقی نمی افته اگه نباشه 

مرنج و مرنجان
هیچکاری نکن بزار بابت طرف بشه باهاشون اگه عاشقت باشه کوتاه میاد وگرنه که بزار بره ارزششو نداشته احسا ...

خیلی دلم تنگ شده براش قول داده بود هیچوقت تنهام نزاره ولی الان یجوری رفته که انگار نه انگار اونهمه وعده و وعید داده بود😔

ناراحت نشی ها ولی الان بهتره تمومش کنی تا بعد ازدواجت .یهو میبینی میری سر خونه زندگیت و همسرت کینه ا ...

اخه خیلی دوسش دارم بعد تا الان اینجوری نبود بار اوله اینجوری برخورد میکنه تو دعوا

همش خودمو سرزنش میکنم میگم کاش دعوا رو شروع نمیکردم اصلا