2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2602 بازدید | 93 پست
پیام ندادن .زنگ نزدن .بی اهمیتی .کمی غرور لطفاااا  مردا اینطوری هستن ازشون دور بشی بهت نزدیک م ...

دیگه بهش پیام نمیدم با اینکه دوستش دارم ولی واقعا دیگه از جنگیدن تنهایی خسته شدم دلم نمیخواد جدا شم ولی کاریم ازم برنمیاد دیگه😔

اره دقیقا متاسفانه اونو از هرچیزی بیشتر دوست داشتم و اینو خوب میدونست الانم میدونه هر کاری کنه ولش ن ...

بیدارشو لطفا خواهرانه بهت میگم بحث یکعمر زندگیه 

رفتارتو عوض کن تا هم خودت هم خانوادت غرورتون واحترامتون بیشترازین له نشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیدارشو لطفا خواهرانه بهت میگم بحث یکعمر زندگیه  رفتارتو عوض کن تا هم خودت هم خانوادت غرورتون ...

واقعا منطقیه حرفاتون خیلی تلاشمو میکنم ولی همش میگم اخه مگه من چند سالمه که بخوام طلاق بگیرم ۲۳سال بیشتر ندارم البته باکره ام هستم ولی باز از احساس خورد شدم میترسم اخه من خیلی خیلی احساساتیم

واقعا منطقیه حرفاتون خیلی تلاشمو میکنم ولی همش میگم اخه مگه من چند سالمه که بخوام طلاق بگیرم ۲۳سال ب ...

درکت میکنم عزیزم بخاطر اینکه احساساتی هستیم نباید بزاریم دیگران ازمون سواستفاده کنن حتی اگر اون ادم عشقمون باشه 

این اقا خانوادشو بشما ترجیح داده بعدازسالها توی زندگی مشترک اون تب وتاب عشق وعاشقی خیییلی کمتر میشه متاسفانه ممکنه این اقا رفتارشون بدتر بشه این وسط فقط شما آسیب میبینی وبچه هایی که قراره بوجود بیان 

برای همین میگم از الان باید سفت وسخت باشی هرچی  التماس کنی وبیفتی دنبالش بی ارزش تر میشی الان جاتون عوض شده .... 

درکت میکنم عزیزم بخاطر اینکه احساساتی هستیم نباید بزاریم دیگران ازمون سواستفاده کنن حتی اگر اون ادم ...

دقیقا جامون عوض شده من افتادم دنبالش 

به نظرتون با بی توجهی میاد سمتم باز زندگیمون درست میشه؟

[QUOTE=334333499]دقیقا جامون عوض شده من افتادم دنبالش  به نظرتون با بی توجهی میاد سمتم باز زندگیمون درست میشه؟[/Qشما راه دیگه ای نداری عزیزم شما تلاشتو کردی وبه ایشون تاتونستی بها دادی ودنبالش دویدی 

با دورشدن وبیتوجهی اگر دوستت داشته باشه صددرصد میاد دنبالت وازت عذر خواهی میکنه . اگر نیاد واهمیتی نده شما اینو یقین بدون که دوستت نداره وادامه دادن بااین اقا جز اسیب ومریضی و... هیچی نداره .باید چکش نکنی کلا بتونی جلوی خودتو بگیری اصلا پروفایلشو نگاه نکنی خودتو راضی کن که اصلاااااا هیچ پیامی ندی وقتی  احساس خطر کنه که ممکنه شما رو ازدست بده میترسه و.....  

[QUOTE=334333499]دقیقا جامون عوض شده من افتادم دنبالش  به نظرتون با بی توجهی میاد سمتم باز زندگ ...

خیلی حرفاتون ارومم کرد من دیگه کاری باهاش ندارم 

شماام توروخدا برام خیلی دعا کنید بلکه یه فرجی بشه از سمتش تا الان هر دعوایی کردیم اون اومد منت کشی بار اوله انقدر دعوا اوج‌ گرفته و در کمال ناباوری میگه نمیخوامت

خیلی حرفاتون ارومم کرد من دیگه کاری باهاش ندارم  شماام توروخدا برام خیلی دعا کنید بلکه یه فرجی ...

خداروشکر ♥چشم دعا میکنم اگر قابل باشم .اگر بصلاحته امیدوارم زودتر برگرده وبهترینها برات اتفاق بیفته  یکم بهم دیگه فرصت بدین تنها بمونین طرف ایشون نری تنها میمونه هم قدرتو میدونه هم بیشتر فکر میکنه 

اگر زندگیشو دوست داشته باشه باید تلاش کنه اگر نشد بزرگترها پادرمیونی کنن حل میشه ...برات ارزوی عاقبت بخیری وخوشبتی دارم 

یعنی واقعا فقط همین بوده بحثتون؟ یکم عجیب نیست این همه عکس العمل برای یه بحث کوچیک؟ 

خیلی عجیبه بار اول بود همچین واکنشی نشون میداد همیشه تو بدترین بحثاام اون بود که منو اروم میکرد هیچوقت حرف طلاقو نمیزد و حتی نمیزاشت منم حرفشو بزنم نمیدونم چیشد این دفعه

از بس رفتی منت کشی رفتارش اینجوری شده چند روزی رهاش کن ،شاید لازم باشه یه ماه ازت بیخبر باشه فرصت بده فک کنه و دلش تنگ شه ،یکم غرورتو حفظ کن دختر ،ب خانوادتم نزار بی احترامی بشه ،از این به بعد کاری نکن اجازه بده خودش پیگمیرت بشه 

از بس رفتی منت کشی رفتارش اینجوری شده چند روزی رهاش کن ،شاید لازم باشه یه ماه ازت بیخبر باشه فرصت بد ...

اولین باره من منت کشی میکنم اخه انقدرم دعوامون سنگین نبود 

چون رفت به باباش گفت همه چی خراب تر شد

واقعا خیلی دوستم داشت مطمئن بودم

به نظرتون راست میگه دیگه دوست ندارم یا از روی عصبانیته و اگه صبر کنم خودش میاد

بیست روزه همش تهدید میکنه به طلاق میدونه از طلاق میترسم همش میگه تهدید نیست جدی میگم نمیخوام باهات بمونم یبار میگه طلاقت میدم یبار میگه طلاقت نمیدم باهاتم زندگی نمیکنم از یه طرفم اصرار داره بابام بره مشکلو حل کنه نمیدونم قصدش چیه