2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 93 پست
ببین حرفایی ک ت عصبانیت زده میشه بر خلاف روانشناسا اینو تون ک میگن اصلا مهم نباشه برات  یکی خو ...

ماام قراره خانواده ها صحبت کنن ولی میترسم به بابام بی احترامی کنه تورو خدا برام دعا کنید خیلی داغونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایشون خودشم میدونه مقصره  دست پیش گرفته تا پس نیوفته  داره اینجوری رفتار میکنه که ...

یعنی میگی میخواد بترسونتم؟ اخه یبار میگه طلاق یبار میگه نه طلاقت نمیدم باهات زندگیم نمیکنم بخدا خسته شدم انقدر التماسش کردم سفت وایستاده میگه باهات زندگی نمیکنم ولی از یه طرفم میگه بگو بابات بیاد این مشکلو حل کنه خب وقتی نمیخواد زندگی کنه چرا اصرار داره بابام بره حرف بزنه

ماام قراره خانواده ها صحبت کنن ولی میترسم به بابام بی احترامی کنه تورو خدا برام دعا کنید خیلی داغونم

ایشالا امیدوارم هر چ زودتر مشکلتون حل شه ب خدا توکل کن و بهش یقین داشته باش حتی چیزی هم شد جدا شدین اونقدر قوی باش و بدون ک قسمت ت همین بوده حتما ی چیزی صلاح بوده

یه سوال ببخشید شما که الان تو عقدین لباس عید تونو کی گرفت؟  شما هم تیکه های شوهرتونو خانوادش م ...

ما خرید عروسیمون بود هم خرید عید ما برا اون خریدیم اون برا من 

ولی من خیلی کنار اومدم هیجا بهش فشار نیاوردم تهشم این شد دستمزدم😔

ایشالا امیدوارم هر چ زودتر مشکلتون حل شه ب خدا توکل کن و بهش یقین داشته باش حتی چیزی هم شد جدا شدین ...

ممنون 

ولی اصلا نمیتونم به جدایی فکر کنم حس میکنم بعد جدایی منم از بین میرم و میمیرم حاضرم هر کاری برای حفظزندگیم بکنم دعا کنید پشیمون شه برگرده💔

تاوقتی التماس کنی اوضاعت همینه اون نقطه ضعف شمارو میدونه .متاسفانه ما خانمها فرد مقابل رو بیشتر ازخودمون دوستداریم درحالیکه اقایون اینطوری نیستن تا شما منت کشی والتماس میکنی ایشونم طاقچه بالامیزاره چون کاااااملا خیالش راحته هربلایی سرت بیاره شما بازم دنبالشی ورهاش نمیکنی

متاسفانه بعدا به مشکل میخورید من بودم جدا میشدم شما اولویت ایشون نیستی وارزشی براش نداری 

یعنی میگی میخواد بترسونتم؟ اخه یبار میگه طلاق یبار میگه نه طلاقت نمیدم باهات زندگیم نمیکنم بخدا خسته ...

بهش خط دادن عزیزم‌

خانوادش بهش گفتن اینجوری رفتار کنه 

داره میترسونتت تا یادبگیری به حرف خانوادش گوش بدی 

تا الان کار خوبی کردی پیگر بودی 

از این به بعد دیگه پیگیر نباش 

بزار بفهمه خسته شدی .

اصلا نگران تموم شدن و جدایی نباش 

عمرا ایشون شمارو طلاق بده 

اجازه بده از این به بعد همه چی رسمی پبش بره

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
تاوقتی التماس کنی اوضاعت همینه اون نقطه ضعف شمارو میدونه .متاسفانه ما خانمها فرد مقابل رو بیشتر ازخو ...

تا الان اینجوری نبود واقعا از گل نازک تر بهم نگفته برا همین خیلی سختمه کنار بیام یهو اینجوری شد

به قول شما فهمیده نقطه ضعفم جداییه میدونه پا پس نمیکشم 

بهش خط دادن عزیزم‌ خانوادش بهش گفتن اینجوری رفتار کنه  داره میترسونتت تا یادبگیری به حرف خانو ...

مهریم چون عقدم نصفه یعنی ۵۵ تا میشه اصلا امکان نداره بتونه بده روزای اول میگفت بابام درجا چکشو میکشه الان میگه هیچی بهت نمیدم منم هربار گفتم من مهریه نمیخوام من میخوام زندگی کنم 

بخدا فقط میخوام زندگی کنیم ولی خیلی زیر سلطه ی خانوادشه اولش اروم شده بود ولی خانوادش نزاشتن بدتر شد همه چی از روز اولم خیلی به حرف مامانش بود 

تا الان اینجوری نبود واقعا از گل نازک تر بهم نگفته برا همین خیلی سختمه کنار بیام یهو اینجوری شد به ...

خب بالاخره هرانسانی تو سختی ودعوا خودواقعیشو رو میکنه تاالان خوب بوده چون دعوای خاصی نکردید ..... دقیقا همینه خیالش راحته ونمیترسه که شمارو ازدست بده همین باعث شده هرکاری دلش میخاد بکنه فحاشی وبی احترامی وتهدید ......اگر خودتو بیشتر دوستداشتی بهش تااینحد بها نمیدادی 

خب بالاخره هرانسانی تو سختی ودعوا خودواقعیو رو میکنه تاالان خوب بوده چون دعوای خاصی نکردید ..... دقی ...

اره دقیقا متاسفانه اونو از هرچیزی بیشتر دوست داشتم و اینو خوب میدونست الانم میدونه هر کاری کنه ولش نمیکنم ولی واقعا دیگه همه جوره خورد شدم همه جور فحش و بد و بیراهی بهم داده

خانوما اگه دعایی چیزی بلدین که باعث میشه برگرده توروخدا بهم بگین خیلی دلم شکسته خیلی😔

پیام ندادن .زنگ نزدن .بی اهمیتی .کمی غرور لطفاااا 

مردا اینطوری هستن ازشون دور بشی بهت نزدیک میشن میدون دنبالت اگر یسره دنبالشون باشی از چشمشون میفتی

خود دانی🙏🏼امیدوارم بهترینها برات اتفاق بیفته