2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2602 بازدید | 93 پست
عزیز دلم فقط میگم گاهی خیلی زود دیر میشود منم تو انتخابم احساسی تصمیم گرفتم الان بچه م و ی ماه ندیدم ...

میفهمم، واقعا علاقه و احساس چشامو کور کرده انگار هیچیو نمیبینم از خیلی چیزا گذشتم از خیلی رسم و رسومات بخاطرش گذشتم خیلی جاها کوتاه اومدم ولی دیده نشد اخرشم کلی توهین و فحشای رکیک به خودمو خانوادم زد ولی بازم حس میکنم ممکنخ درست شه چون تو این مدت بار اوله این برخوردو ازش میبینم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تهدید هم کرده ! به نظرم ازدواجم کنی نزاره خودتم با خانوادت رفت و آمد کنی 

خیلی تهدیدم کرده به طلاق خییلی 

اینم تهدید نبود شرط بود برای زندگی گفت شرطم اینه که خانوادت خونه ما نیان و برن منم نمیرم ولی تو میتونی بری و بیای باهاشون

خیلی تهدیدم کرده به طلاق خییلی  اینم تهدید نبود شرط بود برای زندگی گفت شرطم اینه که خانوادت خو ...

نترس از جدایی تحت هیچ شرایطی 

ترس قضیه رو مطعنا بدتر می‌کنه و راه اونو برای سواستفاده باز می‌کنه 

اینکه من چیکار باید بکنم چجوری کنار بیام اصلا این رابطه ادامش درسته یا نه

ازنظر بنده بیاید خودتون روی یک کاغذ تمام راه حل هایی که به ذهن تون می رسه رو روی یک کاغذ بنویسید و بعد اون راه حلی که بهتون حس بدی میده حذف کنید و برای بقیه راه حل ها سود و زیان شون بنویسید، و هر کدوم سودش بیشتر و زیانش کم تر بشه به احتمال زیاد راه حل مناسب تری هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

و مرحله بعد هم یک طرح برای راه حل انتخابی بکشید که کی، به وسیله کی و کجا می خواید انجام بدید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

ازنظر بنده بیاید خودتون روی یک کاغذ تمام راه حل هایی که به ذهن تون می رسه رو روی یک کاغذ بنویسید و ب ...

به نظرتون تا کی باهاش تماس نگیرم اخه تهدیدم کرده که باهاش تماس نگیرم

به نظرتون تا کی باهاش تماس نگیرم اخه تهدیدم کرده که باهاش تماس نگیرم

الان چون خیلی دوستش دارید حق دارید که احساسات تون بر منطق غلبه کنه، و بهتون حق میدم که دلتنگش بشید، از دوری و رفتارهاش ناراحت بشید، دوست داشته باشید بگیریدش توی بغل و حتی از دوریش خیلی ناراحت باشید و... 

اما سبک سنگین کنید ببینید چی بیشتر به صلاح تون هست 

الان چون خیلی دوستش دارید حق دارید که احساسات تون بر منطق غلبه کنه، و بهتون حق میدم که دلتنگش بشید، ...

همش خودمو مقصر میدونم میگم کاش دعوارو شروع نمیکردم ولی اخه منم خیلی عصبی بودم رفتارش واقعا تند بود نسبت به برخورد من