2777
2789
عنوان

یه راهکار بدین خودش طلاقم بده:)

512 بازدید | 39 پست

دوباره خیانت کرد بهم 

نمیتونم جداشم خانوادم نمیزارن هیچکسو ندارم بد بخت بی کسم چیکار ‌کنم🙂💔 

انقد حالم بده اشک چشام نمیاد 🙂

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال منم هست🥺💔

فک کنم اولین قدم فطع رابطه ی جنسیه

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
مهریه اجرا بذار

میگم نمیتونم طلاق بگیرم بعد میتونم مهریه اجرا بزارم؟

آخه با این سنم چند بار باید خیانت تجربه کنم حالم خیلی بده

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
مهریه اجرا بذار

لعنتی پول میخواد

من رفتم اجرا بزارم گفت باید ۱۶۷میلیون بدی ، بعنوان نمیدونم مالیات سکه یا چ

گفتم ندارم

گفت پس این فرمو پر کن،ک مثلا بضاعت مالی نداری،اونم باز بین۲۰۰هزار تومن تا ۴میلیون۵۰۰ممکنه هزینه داشته باشه

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم