شیرین_عقل مدیر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 1090 عنوان یه راهکار بدین خودش طلاقم بده:) | مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 39 پست دوباره خیانت کرد بهم نمیتونم جداشم خانوادم نمیزارن هیچکسو ندارم بد بخت بی کسم چیکار کنم🙂💔 انقد حالم بده اشک چشام نمیاد 🙂 تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲 تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️ 1403/01/16 | 17:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدایا_منو_نارنگی_کن عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 8120 اون فرم یه چیز الکیه گفتن باید مالیاتشو بدی ن اتفاقاکارم اوکی شد به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژهای دارم
نیل_نیله عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 1689 من طلامو فروختم ادم مجبور باشه،انجامش میده حتی شده دور از جون شما کلیهشم بفروشه منم با وجود تمام بلاهایی که خودش و خونوادش سرم آوردن و ظلمایی که بهم کردن، راضی به طلاق نبودمولی وقتی خودش این زندگی رو نخواد... چاره چیه
خدایا_منو_نارنگی_کن عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 8120 😐😐 بله؟شما مث ک خیلی ناراحت شدین ک بازم قانون،پشتتون نیست؟همینطوری ک خانوما رو حمایت میکنه،این وضع شوهرامونهوای ب حال ما زنا،ب اینکه مردا رو بخواد حمایت کنه به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژهای دارم
navid__mohammadi عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 663 بله؟ شما مث ک خیلی ناراحت شدین ک بازم قانون،پشتتون نیست؟ همینطوری ک خانوما رو حمایت میکنه،این وضع ... مسخره بازیه
خدایا_منو_نارنگی_کن عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 8120 منم با وجود تمام بلاهایی که خودش و خونوادش سرم آوردن و ظلمایی که بهم کردن، راضی به طلاق نبودم ولی و ... درست میشه عزیزمبسپار ب خداناراحتی ک داری جدا میشی؟من خیلی اوضاعم خوبه نمیدونم چرا اصلا ناراحت نیستم به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژهای دارم
خدایا_منو_نارنگی_کن عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 8120 مسخره بازیه باشد🦥 به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژهای دارم
نیل_نیله عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 1689 درست میشه عزیزم بسپار ب خدا ناراحتی ک داری جدا میشی؟ من خیلی اوضاعم خوبه نمیدونم چرا اصلا ناراحت ... توکل به خدا گلم. ان شاالله شمام هرچی به صلاحته اتفاق بیفتهراضی نبودم به طلاق بخاطر دخترم. اما این مدت خودش و خونوادش کارایی کردن که اصلا نمیشه گذشت . اصلا هیچ راهی برا بازگشت نداشتن. عمدا هم کردن
خدایا_منو_نارنگی_کن عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 8120 توکل به خدا گلم. ان شاالله شمام هرچی به صلاحته اتفاق بیفته راضی نبودم به طلاق بخاطر دخترم. اما این& ... انشااله هر چی صلاحه برا جفتمون اتفاق بیوفته عزیزم به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژهای دارم
نیل_نیله عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 1689 انشااله هر چی صلاحه برا جفتمون اتفاق بیوفته عزیزم ان شاالله