2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاین لطفا

611 بازدید | 58 پست

خواهرشوهرم از اول زیاد با من گرم نمیگرف منم دیدم اینطوره باهاش سرد برخورد میکردم تا اینکه اینو مامانش شوهرمو پر کردن که این به ما بی احترامی میکنه سرد برخورد میکنه و صمیمی نیس ما یه دعوا حسابی با شوهرم کردیم بعد ک اشتی کردیم شوهرم گف ک خواهرم میگ دوس دارم باهاش صمیمی تر باشم و برم باهاش بیرون و از این حرفا من برام راحتی عصاب خودم میخوام رفتارمو تغییر بدم حالا بنظرتون چیکار کنم که خانواده ش فک نکنن ترسیدم و همیشه میتونن شوهرمو پر کنن بنظرتون به خواهرش زنگ بزنم یا نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیششون بگو 

البته خیلی مودبانه 

بگو 

نیازی نبود به شوهرم بگید این موضوع به این کوچیکی رو که باعث ناراحتی تو خونمون بشه به خودم موضوع رو میگفتید خیلی بهتر بود بگو منم دوست داشتم باهاتون صمیمی بشم ولی دیدم شما خودتون شاید دلتون نمیخواد و سرد برخورد میکردید 

بگو از این به بعد هر کاری داشتید به خودم بگید 

با شوهرت صحبت کن بگو قرار نیست بخاطر مادر و خواهرت بیای با من دعوا کنی. قرار نیست وقتی یکی یچیزی راجب من میاد بگه تو یه طرفه قضاوت کنی و بیای از چشم من ببینی و با من دعوا کنی. الان خانواده تو منم. باید پشت من دربای. بعدم این مسائل زنونه‌س باید به خودت میگفتن نه به شوهرت. توام رفتارتو تغییر نده تا وقتی خودشون صمیمیت نشون دادن