2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 58 پست
وای چ خوب که میتونی حفظ ظاهرکنی  من تنفرم ازقیافم میباره دست خودم نیس

آره حفظ میکنم اونا منفور همه هستن و همه عاشق من. گفتم که ذره ذره آبشون میکنم مگه دیوانه ام یکدفعه خودمو لو بدم بشینن نقشه بر آب بکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول عقدم سر اینا جنگ داریم من زدم به بیخیالی ولی ول نمیکنن نه بزرگتره از من بچه هم داره

وای این خیلی کرم داره به همسرت بگو من کوچیکترم اون باید هوای منو داشته باشه ولش کن هرچی بوده گذشته بعدا دستش رو میشه شایدم از ایناس که باید تو اول بری طرفش چون خودم اینجوریم تا کسی نیاد طرفم صحبت نکنه باهاش صحبت نمی کنم بعدها که رفت امد زیاد میشه میگن از اوایل خیلی بهترشدی ولی نمیدونن من خوب هستم منتهی غد بودنم دست و پامو بسته😄

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
اخه بعضی وقتا خیلی بی اعتنایی میکنه 

اون موقع شمام بی اعتنا باش، حرف زد حرف بزن نزد سعی نکن مگر اینکه آدم درونگرایی باشه و کلا اینطور باشه با همه

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

دقیقا مث منی شوهرم میگه لازم نیس نشون بدی ازشون بدت میاد

همین کارارو میکنن ک متنفرمیشیم دیگه وگرنه پدرکشتگی که نداریم باهاشون 

خودم زنداداشم هرکاری داره حرفی داره بامنه هیچ وقتم گله نکردم ازش پیش داداشم یاازین کارای چرت خواهرشوهربازی همیشه م دوسم داره وباهام صمیمیه

میشه بیشتر توضیح بدی چکارا کردی؟جزئی تر، مادر شوهر و خواهرای شوهر منم اینطورن من هر چی جلو میرم اون ...

اگر من از کارهای خانواده شوهرم بگم میگید چطور زنده ای دووم آوردی. اووووو کدومو بگم هنگ میکنید. از بهم زدن عروسیم از اینکه مسافرت بریم میان جلو در داد دعوا کتک اینکه بچم دختر شد اصلا نیومدن ببیننش اینکه هر ثانیه عذاب میدن برای هرچیزی داستان میکنن هممممه چی

خیلیییی مشکل اینجاست منم تو عمرم پیشقدم دوستی نشدم

به شوهرت بگو خجالت میکشم هنوز  کاش به خواهرت بگی اگه اون بیاد سمت من مشکلی ندارم

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋