2777
2789
عنوان

با این روش باردار شو سریع

668 بازدید | 19 پست

دوستای که تو اقدام هستن من خودم ۷ ماه اقدام بودم حتی ای یو ای کردم باز باردار نشدم 

این کاری که میگم کسی بهمون گفت انجام دادیم که دکتر بهشون گفته بودن عقیم و اسپرم صفر و اصلا بچه دار نمیشن و بعد ۱۰ سال خدا بهشون یه پسر سالم داده بود 

در هر صورت من خودم یه دختر سالم دارم و دلم پسر میخاست دومی ولی مورفولوژی شوهرم پایین بود دکتر گفت اصلا شانس بارداری کم نزدیک چقد دارو دکتر داد ولی جوای نگرفتیم و بیخیال شده بودم تا اینکه ....

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ۷ ماه ناامیدی از بازداری بماند که اصلا دیگه مهم نبود برام جنسیت پسر فقط میگفتم خدایا یعنی چه مشکلی دارم ناامید شده بودم گفتم مجبورا میرم ای وی آف 

که شوهرم رفت باشگاه همون جا یه آقا بهش گفت این کار کن 

مخلوطی از خرنوب و سیاهدانه و عسل هر شب بخور و در کنارش سردی و لبنیات نخور و خرما و موز زیاد بخور 

به همسرت بگو بومادران دم کنه هر شب بخوره و خرما بخوره 

من که کلا لبنیات می‌خوردم هیچ رژیمی دیگه رعایت نکردم ولی شوهرم رعایت میکرد 

فقط همون دم کرده خوردم و روزی یکساعت میرفتم ایروبیک 

در کمال ناامیدی گفتم اینا مثل اون چند ماه رژیم و دکتر همه چرت هست و بیخیال بچه بودم و اقدام روز ۱۲ تا ۱۶ که تخمک گذاری بود و همون ماه باردار شدم .

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

حالا هر کس تاپیک میزنه دعا کنید باردار بشم 

فقط من بهش توصیه میکنم حداقل ۱ تا ۳ ماه این کار انجام بده ورزش حالا باشگاه نه پیاده روی+ این ترکیب که مخصوص آقا و خانم و استرس نداشته باش محال باردار نشه 

و اینکه دعای ناد علی روزی یکبار بخونه به نیت بچه دار شدن 

اگه کسی آمد خوند و باردار شد دعام کنه 🌷

سلام عزیزم بومادران رو کی دم کنه  خانم یا آقا؟

خانم ۵ روز در ماه گفته بود ولی من بعد پاکی دم کردم تا روز ۱۰ 

و چند روز قبل پری

بعد ۷ ماه ناامیدی از بازداری بماند که اصلا دیگه مهم نبود برام جنسیت پسر فقط میگفتم خدایا یعنی چه مشک ...

خرنوب برا اسپرم خیلی خوبه من موقعی که تو رژیم بودم هر شب دم کرده شو به شوهرم میدادم صبحا هم عسل سیاهدانه،خودم که می‌خوردم صورتم جوش های بدی میزد،ولی فکر کنم چیزی که  برا شما خیلی تاثیر شد ورزش کردنه،ورزش تخمدانا‌ فعال میکنه

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
خرنوب برا اسپرم خیلی خوبه من موقعی که تو رژیم بودم هر شب دم کرده شو به شوهرم میدادم صبحا هم عسل سیاه ...

نه اتفاقا شبا شوهرم میخورد طرف گفته بود عقیم لوده جواب گرفته و اینکه شبا باید بخوری اونم آسیاب شده با عسل و سیاهدانه 

خانم اصلا نباید گرمی بخوره چون رحم لیز میشه 

شما اشتباه مصرف کردید عزیزم 

من سر بارداری دخترم ماهی که باشگاه رفتم باردار شدم،سر دومی هم که ناخواسته بودم موقع باشگاه رفتنی بار ...

آره مطمننا ورزش باعث میشه تخمدان پرکار فعال بشه 

خیلی موثر هست ورزش ولی به شرط که مورفولوژی قوی باشه 

آره مطمننا ورزش باعث میشه تخمدان پرکار فعال بشه  خیلی موثر هست ورزش ولی به شرط که مورفولوژی قو ...

من خداروشکر شوهرم سالمه خودم یدونه لوله دارم بارداری های قبلیم ماه اول باردار شدم ولی از وقتی با یه لوله اقدام کردم نشدم

نه اتفاقا شبا شوهرم میخورد طرف گفته بود عقیم لوده جواب گرفته و اینکه شبا باید بخوری اونم آسیاب شده ب ...

دکتری که ازش رژیم گرفتم گفت همسرم صبحا عسل سیاهدانه دونه فلفل سیاه دمنوش خرنوب عرق کاسنی مغزیجات موز خرما انار گوشت گوسفندی، تخم مرغ محلی به همراه پیاز و روغن زیتون املت درست کنم بخوره ،یکسری ویتامین هم تجویز کرد خودمم بیشتر رو مواد غذایی قلیایی تمرکز کنم و لبنیات و ترشی نخورم 

من یکسال اینا رو  انجام دادم دو بار ای یو ای هم کردم که منفی شد

من خداروشکر شوهرم سالمه خودم یدونه لوله دارم بارداری های قبلیم ماه اول باردار شدم ولی از وقتی با یه ...

انشالله که درست میشه عزیزم